Neringa Šiaudikytė atskleidė savo grožio paslaptį

Neringa Šiaudikytė – viena iš nedaugelio jaunesnės kartos atlikėjų, koncertuojančių ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Dainininkė neslepia, kad išėjus į sceną, jai svarbu ne tik gerai atlikti kūrinį, bet ir atrodyti nepriekaištingai. Šiandien Neringa su mūsų portalo lankytojais dalinasi savo grožio paslaptimis.

Neringa Šiaudikytė atskleidė savo grožio paslaptį.<br>LR archyvo nuotr.
Neringa Šiaudikytė atskleidė savo grožio paslaptį.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2016, 7:03 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:00 PM

– Kaip Jums pavyksta išsaugoti nepriekaištingą figūrą?

– Nesu iš tų moterų, kurios gali valgyti bet ką, bet kada ir džiaugtis dailiomis kūno formomis.

Valgau mažais kiekiais penkis kartus per dieną. Po vėlyvų koncertų nebeužkandžiauju. Prie tokio mitybos režimo esu įpratusi, tai tapo gyvenimo būdu.

– Ką mėgstate gaminti?

– Kaip mano bičiuliai sako, esu sveiko maisto maniakė (juokiasi). Gana dažnai visus, kas sėda už vieno stalo su manimi, vaišinu savo firminėmis salotomis arba sriubomis. Ypač mėgstu tirštas daržovių sriubas.

– Be ko negalėtumėte pradėti savo dienos?

– Be stiklinės paprasto vandens. Po to ateina laikas kavai ir pusryčiams.

– Ar sportuojate?

– Kai turiu galimybę, su sužadėtiniu ir asmeniniu treneriu Tomu sportuoju keturis-penkis kartus per savaitę. Praktikuoju įvairius jėgos pratimus su svarmenimis ir treniruokliais. Džiaugiuosi, kad sporto ir subalansuotos mitybos pagalba man pavyko atsikratyti ne vieno kilogramo.

5.Kokie Jūsų odos priežiūros įpročiai? Po skrydžių, koncertų maratonų ar tiesiog prieš svarbias progas užsuku į kliniką „Grožio pasaulis“ Kaune, kur atlieku veido valymą ir kitas gydytojų parinktas procedūras. Nemėgstu keisti grožio specialistų, šioje klinikoje lankausi jau daugybę metų.

- Ar turite privalomą grožio taisyklę?

– Vakare, kad ir kaip bebūčiau pavargusi, visada gerai nuvalau veidą. Nesu užsnūdusi su grimu – tikiu, kad tai labai kenkia odai.

- Be ko negalite apsieiti?

– Be drėkinančio kremo kasdien ir kasmet atliekamo plaukų mezoterapijos procedūrų kurso.

- Kokius kvapus mėgstate?

Kaip ir kiekviena moteris, kvepalų turiu daugybę. Vasarą patinka gaivesni aromatai, o žiemą renkuosi ryškesnius, tokius kaip „Montale – Intense cafe“.

- Jūsų grožio atradimas?

– Taip vadinama „Raudonojo kilimo“ procedūra, kurią grožio klinikoje Kaune išbandžiau šiais metais. Jos metu atliekamas pilingas frakciniu lazeriu ir PRP terapija su mano pačios krauju. Po procedūros odos gijimas trunka kelias dienas, tad galiu greitai sugrįžti į sceną. Puikų rezultatą matau iškart, laikui bėgant jis ryškėja: pagražėja odos tekstūra, išnyksta pigmentinės dėmės, raukšlelės bei kiti odos defektai, sumažėja veido poros, suvienodėja odos spalva, veiksmingai išsprendžiama patamsėjusių paakių problema.

- Kokia moteris Jums graži?

– Tai mano mama (šypsosi). Nors ji daug dirba, visada randa laiko grožio puoselėjimui. Mums su seserimi ji didžiausias autoritetas, su ja tariamės įvairias grožio klausimais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.