Žvaigždžių savaitėje – mįslė dėl Kristen Stewart traumų

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėto per savaitę nutiko užsienio garsenybių gyvenime? „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Kristen Stewart.
Kristen Stewart.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 25, 2016, 11:55 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:53 PM

Netikėtas susitikimas

Ilgą laiką dėl psichinio išsekimo viešai nesirodęs ir net ligoninėje atsidūręs reperis Kanye Westas (39 m.) sugrįžo į viešąjį gyvenimą – muzikantas susitiko su išrinktuoju JAV prezidentu Donaldu Trumpu (70 m.). K.Westas – reta pramogų pasaulio žvaigždė ir dar retesnė afroamerikiečių įžymybė, reiškianti paramą D.Trumpui. Reperis sakė, kad atvyko aptarti su prezidentu daugiakultūrių klausimų, ir iškėlė patyčių, švietimo ir smurto Čikagoje, kurioje užaugo, temas. Praėjusį mėnesį K.Westas per koncertą pareiškė, kad kartais su juo dirbantis Jay Z siunčia žudikus jo nužudyti, pažėrė kaltinimų „Facebook“ įkūrėjui Markui Zuckerbergui, kad jis nepadengia jo skolų. Iškart po to K.Westas ir atsidūrė ligoninėje.

Žvaigždės irgi krinta

Kai aktorė Kristen Stewart (26 m.) išėjo pasivaikščioti su savo mergina Stella Maxwell, jos gerbėjai aiktelėjo iš nuostabos. Kristen veidas buvo nubrozdintas, pro skylėtus džinsus buvo matyti sutvarstyti keliai. Nėra aišku, kaip aktorė susižalojo. Spėjama, kad K.Stewart pargriuvo naktį prieš tai, kai su Stella linksminosi mieste.

Sekė pasaką

Obamų šeima paskutinį kartą kuria kalėdinę nuotaiką Baltuosiuose rūmuose. Paskutinį kartą Michelle Obama (52 m.) apsilankė ir vaikų ligoninėje, kurioje tradiciškai skaitė klasika tapusį Clemento Clarke’o Moore’o kūrinį „Naktis prieš Kalėdas“. Pasakoti istoriją M.Obamai padėjo radijo laidų vedėjas Ryanas Seacrestas (41 m.). Greta jų visą laiką patogiai įsitaisę sėdėjo ir du Obamų šunys – Bo ir Sunny.

Dvi scenos divos

Dainininkė Beyonce (35 m.) su dukterimi apsilankė Mariah Carey (47 m.) kalėdiniame koncerte „All I Want For Christmas Is You“. Dvi scenos divos po koncerto susitiko užkulisiuose. „Kalėdų metą užkulisiuose su savo gražiais vaikais“, – paviešindama susitikimo nuotrauką sakė M.Carey. 

Kova dėl embrionų

Aktorė Sofia Vergara (44 m.) ir jos sužadėtinis verslininkas Nickas Loebas (41 m.) kovoja dėl užšaldytų embrionų. N.Loebas siekia, kad jie gimtų, o tuo tarpu, S.Vergara to nenori. Būtent dėl šios priežasties N.Loebas padavė S.Vergarą į teismą užšaldytų embrionų vardu. Vyras ieškovais įvardijo embrionus: Isabella ir Emma. Iškeltame ieškinyje siekiama, kad Nickui būtų priskirta užšaldytų embrionų globa. Ne gana to, vyras nori turėti teisę įsodinti embrionus surogatinei motinai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.