„Stiliaus“ išrinktieji: kūdikiai, kurie pradžiugino tūkstančius

Gimus dainininkų Katažinos (36 m.) ir Deivydo (39 m.) Zvonkų dvyniams visa šalis džiaugėsi taip, lyg vaikai būtų gimę jų artimui. Ilgai vaikų susilaukti negalėjusiai porai šie dvyniai – tikra Dievo dovana. Beje, Katažina ir Deivydas visą laiką nuo visuomenės slėpė, kad gims ne vienas, o net du kūdikiai. Šią džiaugsmingą paslaptį, be šeimos, žinojo tik gera Katažinos bičiulė Liepa Norkevičienė.

„Stiliaus“ išrinktieji: kūdikiai, kurie pradžiugino tūkstančius.
„Stiliaus“ išrinktieji: kūdikiai, kurie pradžiugino tūkstančius.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

2016-12-26 23:10, atnaujinta 2018-02-09 20:42

Gruodžio 1 dieną Katažina pagimdė dukrą, kuri svėrė 2 kilogramus ir 720 gramų, ir sūnų, kuris svėrė 2 kilogramus ir 480 gramų. Dvynukai tėvų ir protėvių garbei buvo pavadinti Kornelija ir Donatu.

Gandrai du vaikučius atnešė ir dainininkui Algirdui Grudinskui-Grūdui (31 m.). Jo žmona Justina (27 m.) pagimdė du berniukus: Miką ir Pijų.

Šiemet mažyliai krykštavo ir kitų Lietuvos žvaigždžių namuose – renginių vedėjui Jogailai Morkūnui (41 m.) ir televizijos laidų vedėjai Indrei Kavaliauskaitei-Morkūnienei (27 m.) gimė dukra Marija, televizijos laidų vedėja Renata Šakalytė-Jakovleva (32 m.) savo vyrui žurnalistui Viktorui Jakovlevui (31 m.) padovanojo dukterį Sofiją, o dainininkė Gabrielė Grygolaitytė-Vasha (22 m.) savo mylimajam krepšininkui Ronaldui Rutkauskui (24 m.) – dukterį Adriją. Operos solisto Merūno Vitulskio (32 m.) žmona Erika (27 m.) pagimdė sūnų Herkų, o europarlamentaro Antano Guogos (41 m.) žmona Aistė (32 m.) – sūnų Taurą.

Užsienio žvaigždžių Metų kūdikiu tapo dviejų ryškiausių šių dienų garsenybių manekenės Chrissy Teigen (31 m.) ir dainininko Johno Legendo (37 m.) atžala. Mažylė Luna Simone Stephens gimė balandžio 14-ąją, svėrė 3 kilogramus ir 33 gramus.

Negalima nepaminėti ir karališkųjų kūdikių, gimusių 2016 metais. Švedijos sosto paveldėtoja princesė Victoria (39 m.) susilaukė antrosios atžalos. Jai ir princui Danieliui (43 m.) gimė sūnus princas Oscaras.

Sosto įpėdinis gimė ir nedidelėje Himalajų kalnuose įsikūrusioje Butano Karalystėje – karaliaus Jigme Khesaro Namgyalo Wangchucko (36 m.) mylimoji karalienė Jetsun Pema (26 m.) pagimdė berniuką Jigme Namgyelą Wangchucką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.