Skyrybos atšaukiamos! Poros, kurios persigalvojo skirtis

Sakoma, kad du kartus į tą pačią upe neįbrisi, tačiau kai kurioms garsioms poroms pavyko išsaugoti savo santuoką. Regis, šių sutuoktinių laukė neišvengiamos skyrybos, tačiau nieko nėra neįmanomo, ypač, kai klaidas supranti ir atleidi.

Iš kairės: Halle Berry ir Olivier Martinezas, Julia Roberts, Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas.<br>Scanpix nuotr.
Iš kairės: Halle Berry ir Olivier Martinezas, Julia Roberts, Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-28 22:19, atnaujinta 2018-02-09 20:23

2016-aisiais itin buvo aptarinėjama amerikiečių aktorių Megan Fox (30 m.) ir Briano Austino Greeno (43 m.) santuoka. Dramos kūrėjas – Brianas, žmonai vis pavydintis profesinės sėkmės. Pora netgi pateikė prašymus skirtis teismui, vyras reikalavo alimentų.

Tačiau visa netikėtai pasisuko, kai paaiškėjo, kad M.Fox laukiasi kūdikio nuo vyro, su kuriuo vos neišsiskyrė. Taip gimęs sūnus Journey River Greenas išsaugojo šeimą, Megan ir Brianas naudojasi dar vienu likimo suteiktu šansu. Kartu jie – nuo 2010-ųjų.

Kad braška amerikiečių aktorės Julios Roberts (47 m.) ir jos vyro operatoriaus Danielo Modero (47 m.) santuoka, Holivude ir toli aplink jį – ne naujiena. Tačiau šiais metais reikalas pakibo ant plauko. Vyrui nusibodo kęsti sunkų žmonos charakterį, jos maniją viską kontroliuoti net ir po 13 bendro gyvenimo metų. D.Moderas būtų seniai išėjęs, jei ne trys poros vaikai.

Nepatvirtintais duomenimis, aktorė laukiasi ir ketvirto vaiko. Sutuoktiniai priėmė tai kaip ženklą dar vis dėlto saugoti santuoką.

Keista vokiečių aktorės Diane Kruger (40 m.) ir amerikiečių aktoriaus Joshua Jackson (38 m.) sąjunga. Jiedu išsiskyrė tyliai, be skandalų, už nugaros palikę 10 bendro gyvenimo metų.

Sklandė gandai, kad išsiskyrimo priežastis – Diane neištikimybė su kolega. Joshua tai buvo sunku pakelti, bet nelengva ir Diane – ji net savo socialinėje paskyroje vis parašydavo, kad ilgisi buvusiojo: „Jei jums pavyko surasti tokį patį beprotį kaip jūs, niekada jo nepaleiskite“.

J.Jackson paguodos ieškojo buvusios mylimosios Katie Holmes draugijoje.

Vis dėlto atskirai D.Kruger ir J.Jackson ilgai neišbuvo ir, nors yra pareiškę, kad jiedu ne pora (oficialiai jiedu nebuvo susituokę), visur rodosi kartu.

Amerikiečių aktorė Halle Berry (50 m.) užmerkė akis į savo vyro prancūzų aktoriaus Olivier Martinezo (50 m.) ugningą charakterį. Vos treji santuokos metai – nuo 2013-iųjų – nuolat buvo kupini įtampos. 2015 m. rudenį teismą pasiekė poros prašymas išskirti, tačiau praėjusį pavasarį jiedu išvyko atostogų į Meksiką.

Kai amerikiečių aktorius ir režisierius Benas Affleckas (44 m.) išdavė žmoną aktorė Jennifer Garner (44 m.) su jų trijų vaikų aukle, kilo toks skandalas, kad net nebuvo abejojama poros skyrybomis. Tai nutiko prieš pusantrų metų, tačiau pora iki šiol kartu. Vasarą buvo užfiksuota nuotrauka, sufleruojanti, kad J.Garner, regis, laukiasi kūdikio. Moteris to nei paneigė, nei patvirtino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.