Stebuklingu metu Kšištofas Lavrinovičius su žmona paatviravo apie meilę ir šeimą

Garsus ir profesionalus sportininkas, vienas iš žymiųjų brolių, krepšininkas Kšištofas Lavrinovičius dažniausiai su žiniasklaida kalbasi tik sporto temomis, o išgirsti jo ir gražuolės žmonos bendrą interviu – beveik neįmanoma.

Garsi pora laidai davė išskirtinį interviu.
Garsi pora laidai davė išskirtinį interviu.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 28, 2016, 12:05 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:27 PM

Tačiau su žurnalistais atvirauti nelinkusi viena gražiausių ir tvirčiausių šalies porų pirmojoje TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ buvo kaip niekada atvira.

Gyvenimo būdo laidoje garsi pora pasidalino neeiline savo meilės istorija. Juodu atskleidė, kaip Kšištofas pasipiršo savo žmonai, tituluotai gražuolei Tatjanai, kaip jų santykius sutiko poros artimieji.

Sausio 1-osios vakarą laidos žiūrovai išvys dar niekada niekur nerodytus poros vestuvių kadrus.

Rudenį 37-ąjį gimtadienį atšventęs K. Lavrinovičius, kol žmona rūpinasi šeima ir visa buitimi, vėl žaidžia Lietuvoje ir šiuo metu atstovauja Panevėžio „Lietkabelio“ krepšinio klubui. Kol krepšinio fanai spėlioja, ar tai gali būti Kšištofo karjeros pabaiga, pats krepšininkas tikina dar žaisiantis ir juokdamasis save vadina tikru krepšinio dinozauru.

„Nu žinokit, mūsų jau toks amžius, kad jau mes praktiškai vieni iš paskutinių... Iš tikrųjų galėjome jau prieš metus ar dvejus baigti, bet jaučiame meilę, norą, dar kol kas sveikata leidžia“, – naujoje gyvenimo būdo laidoje tikino sportininko karjeros kol kas baigti neplanuojantis krepšininkas.

Išskirtiniame interviu jam antrino ir jo žmona Tatjana. Tačiau, kaip ir kiekviena mylinti moteris, ji prisipažino išgyvenanti dėl savo vyro sveikatos:

„Tokių dinozaurų jau nėra. Jei jis bėgioja per visas varžybas, tai man skauda jau. Ir širdį, ir kojas jaučiu, kaip skauda. Bet jis vis tiek ateina po varžybų ir viskas gerai jam.“

„Jie daugiau pavargsta nei aš. Žiūrėti sunkiau nei žaisti...“ – juokėsi krepšininkas K.Lavrinovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.