Eglė Straleckaitė ir Mino nustebino tėvus dovanomis

„Šįmet ryškiausios, brangiausios ir svarbiausios dovanos skirtos tėvams“, – taip nusprendė Lietuvos pramogų pasaulio asai – tituluota šokėja Eglė Straleckaitė ir dainininkas Mindaugas Mickevičius-Mino.

Mino ir Eglės Straleckaitės dovanos tėvams – labai įsimintinos.
Mino ir Eglės Straleckaitės dovanos tėvams – labai įsimintinos.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 29, 2016, 12:41 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:18 PM

Kalbinama E.Straleckaitė patikino – tėtis Edvardas, mama Jolita ir brolis Tadas visuomet jai bus itin svarbūs žmonės. Tie, su kuriais neišskirs niekas. Savo meilę artimiausiųjų trejetui žinoma šokėja nusprendė įprasminti netikėtai – pasidarydama nedidelę tatuiruotę. „Iš raidžių E, T ir J sukurtas piešinukas labai primena dvi širdeles. Tai viena iš dovanų, kurią šįmet skyriau tėvams ir broliui, – priminimas apie mano meilę jiems“, – sakė E.Straleckaitė.

Kad norėtų dešinės rankos riešą papuošti prasminga tatuiruote, sportininkė mąstė jau seniai. E.Straleckaitė netgi buvo iš anksto nusipiešusi patinkantį eskizą. Tačiau apsilankymui tatuiruočių salone ji vis nerasdavo laiko. Šiek tiek stabdė ir mintis, kad tatuiruotėmis yra pasipuošę labai daug pažįstamų.

„Madų stengiuosi nesivaikyti ir nesielgti taip, kaip daugelis. Bet... Aiškiai žinojau, kokio piešinio noriu. Jis turėjo būti nedidelis ir prasmingas. Toks, kokiu galėčiau didžiuotis ir senatvėje“, – sakė E.Straleckaitė.

Ryžtis įgyvendinti sumanymą šokėja nusprendė po vizito pas Ąžuolyno medicinos klinikoje dirbančią masažuotoją.

„Papasakojau apie norą tėvams įteikti neįprastą dovaną ir sužinojau, kad klinikoje man gali padaryti laikiną tatuiruotę!“ – sakė E.Straleckaitė.

Riešą trijų raidžių piešiniu ji pasipuošė dvejiems metams. Tuomet, kai pagyvens su tatuiruote, šokėja nuspręs, ar nori, kad ji lydėtų visą gyvenimą.

„O gal ją papildys dar kokios nors detalės?“ – svarstė pašnekovė.

Pasak E.Straleckaitės, procedūra buvo neilga ir neskausminga. Labiausiai dėl sprendimo pasipuošti tatuiruote pyko šokėjos tėtis, tačiau išgirdęs apie piešinio prasmę daugiau nepriekaištavo.

Tėvus dovanomis šįmet nustebino ir dar vienas žinomas kaunietis – dainininkas Mindaugas Mickevičius-Mino. Mamai Jūratei jis padovanojo kelionę į Izraelį, o tėčiui Vytautui – 2008 metų automobilį „Volkswagen Passat“.

„Man truputį gėda, kad tik šįmet nusprendžiau tėvams įteikti jiems reikalingas ir patinkančias dovanas. Juk nieko už juos brangesnio neturiu“, – sakė atlikėjas.

Jis patikino, kad pedagoginį darbą dirbantiems mylimiausiems žmonėms anksčiau ko nors panašaus nebuvo įteikęs.

„Tėvai daug dirba ir vis sako, kad stengiasi dėl manęs ir brolio Raimundo. Bet juk turėtų būti atvirkščiai – pirma jiems tai, kas būtiniausia, o paskui – mums“, – kalbėjo M.Mickevičius-Mino.

Jo santykiai su tėvais artimi. Kai tik mama nori, nueina su ja į koncertus, viešus renginius. Floristiką dėstanti moteris šįmet per šventes šeimą nudžiugino savo iš šakų sukurta eglute.

„Rūpindamiesi draugais, savimi, vaikais, mylimaisiais dažnai pamirštame tuos, kurių dėka šiame pasaulyje esame. O jų meilė tokia begalinė, kad net rimtų priekaištų dėl to nesulaukiame“, – kalbėjo M.Mickevičius-Mino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.