Emily Ratajkowski paviešino intymią nuotrauką iš vonios kambario

Viena karščiausių pasaulio modelių tituluojama 25-erių Emily Ratajkowski ne kartą kaitino aistras žengdama podiumu. Merginos gerbėjai ir toliau varvina seilę. Šįkart Emily, atsidėkodama gerbėjams už palaikymą, paviešino pikantišką nuotrauką, darytą vonioje.

Modelis Emily Ratajkowski.<br>„Instagram“ nuotr.
Modelis Emily Ratajkowski.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 29, 2016, 1:57 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:17 PM

Nusimesti drabužius provokuojančiame muzikiniame vaizdo klipe, moterų teisių judėjimo pareiškimuose ar buitiniame kalėdiniame atviruke modeliui – vieni juokai. Dėl kilnių tikslų Emily pasiryžusi demonstruoti ir visiškai nuogą kūną.

Manoma, kad būtent tai ir padėjo jai pritraukti 10 milijonų sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“. Naujausioje paviešintoje nuotraukoje Emily įsiamžino visiškai nuoga, besimėgaujanti karšta vonia.

„Šypsausi, nes jūsų yra jau 10 milijonų. Ačiū“, – po nuotrauka rašė ji.

Kaip spėjama, nuoga amerikiečių kilmės aktorė ir modelis Emily sėdėjo puspilnėje vandens vonioje, o sulenkti keliai dengė intymias vietas. Laisvai ant pečių krintantys plaukai ir stilingi akiniai modeliui suteikė ne mažiau žavesio nei įprastai matomas nepriekaištingas makiažas. Žaisminga asmenukė socialiniuose tinkluose išplito vėlų trečiadienio vakarą ir netruko sulaukti didelio susidomėjimo.

Gerbėjai išties turi kuo pasidžiaugti. Praėjo vos savaitė, kai paviešintoje kalėdinėje nuotraukoje Emily nuogą kūną dengė tik rankomis. Jau spėliojama, kuo modelis dar gali nustebinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.