Po skandalingų skyrybų su Blac Chyna paaiškėjo Robo Kardashiano norai

Skandalingojo Kardashianų klano atstovas Robas Kardashianas pranešė, kad nori nutraukti jo ir sužadėtinės Blac Chynos realybės šou. Vyras praneša, kad po to, kai ligoninėje gydėsi diabeto komplikacijas, daugiau dėmesio nori skirti taikymuisi su sužadėtine ir neseniai gimusiai dukrelei Dream.

Robas Kardashianas ir Blac Chyna.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Robas Kardashianas ir Blac Chyna.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 2, 2017, 8:29 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:53 PM

Žvaigždė, kuri dar šios savaitės pradžioje gydėsi diabeto komplikacijas, šiuo metu kenčia nuo didelio streso. Jo manymu, iš namų turėtų dingti dėmesį blaškančios kameros.

Kaip teigė jo aplinkai artimi šaltiniai, „Robas nebenori dalyvauti realybės šou, jis nori kiek daugiau asmeninio gyvenimo, kad jo sužadėtinei Chynai, jam ir dukrai nebereikėtų nerimauti dėl perdėto dėmesio“.

Šaltinis taip pat pridūrė, kad Robo streso protrūkiai, jo manymu, neturėtų būti viešinami visam pasauliui.

Tai, kad Robas pakliuvo į ligoninę, įtakojo ir streso sukelti padariniai mitybai. Netaisyklingas maitinimasis suaktyvino jo ligą, todėl Robas nebegalėjo savęs kontroliuoti.

Kitas šaltinis teigė, kad būtent tai ir lėmė skandalingus pykčius ir net skyrybas su sužadėtine. Robas nebevaldė savo elgesio, o panikos priepuoliai privedė prie skandalų namuose.

Vos prieš kelias dienas neseniai pagimdžiusi Blac Chyna išsikraustė iš jo namų, susirinkdama ne tik visus savo daiktus, bet nesutarimus viešai aiškinosi ir socialiniame tinkle. Moteriai išsikrausčius, Robas paviešino naujagimės nuotrauką. Chyna įsiuto, kad nuotrauka buvo siųsta asmeniškai jam, o ne viešinti gerbėjams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.