Krepšininko Martyno Pociaus žmona atšventė gimtadienį: „Praėję metai buvo labai sunkūs“

Krepšininkas Martynas Pocius su žmona Viktorija jau prieš kurį laiką paliko Lietuvą ir savo gyvenimą kuria saulėtoje Ispanijoje. Būtent čia, artimiausių žmonių rate, Viktorija atšventė 28-ąjį savo gimtadienį. Garsus krepšininkas žmoną sveikino pasidalydamas nuotrauka socialiniame tinkle.

Viktorijos Pocienės gimtadienio akimirka.<br>„Instagram“ nuotr.
Viktorijos Pocienės gimtadienio akimirka.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-04 14:38, atnaujinta 2018-02-09 19:33

„Su gimtadieniu, Vikut! Myliu šią moterį“, – po nuotrauka rašė jis. Pati Viktorija su gerbėjams labiau atvėrė širdį.

„2017-ųjų sausio 2 diena. Man tai – ypatinga diena, kuria aš dalijuosi su savo mama (taip, ji gimė tą pačią dieną kaip ir aš). 2016-ieji nei man, nei mano šeimai nebuvo geri. Tai buvo širdį draskantys metai. Kad ir kaip būtų, tai išties padarė mane stipresnę. Ir už tai aš esu labai dėkinga.

Prieš keletą savaičių išgirdau naujausią Robbie Williamso dainą „Love My Life“, kuri šiuo metu puikiai atitinka mano požiūrį į gyvenimą, nepaisant viso skausmo ir ašarų.

Dabar jaučiuosi per maža, kad manyje sutilptų visas džiaugsmas, kurį jaučiu viduje. Kiekvienam linkiu, kad išgyventų tokių akimirkų. Nagi pažiūrėkime, ką atneš 2017-ieji. Visiems ačiū už tai, kad šią dieną man padarėte dar ypatingesnę. Visiems ačiū už meilę!“ – rašė V.Pocienė ir pridėjo grotažymę „štai kaip atrodo 28-ieji metai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.