Larisos Kalpokaitės gyvenime atėjo metas kardinaliems pokyčiams

„Dabar daug kas manęs neatpažįsta, tiesiog praeina pro šalį. O man tai sukelia šypseną“, – juokiasi aktorė Larisa Kalpokaitė (58 m.). Moteris visus nustebino – nusikirpo ilgas garbanas ir atsikratė net 26 kilogramų.

Aktorė atsikratė net 26 kilogramų.<br>T.Bauro nuotr.
Aktorė atsikratė net 26 kilogramų.<br>T.Bauro nuotr.
Larisa Kalpokaitė spindi ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus. Atsikračiusi net 26 kilogramų moteris šypsosi dar plačiau (nuotraukoje su vyru Jonu Braškiu).<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Larisa Kalpokaitė spindi ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus. Atsikračiusi net 26 kilogramų moteris šypsosi dar plačiau (nuotraukoje su vyru Jonu Braškiu).<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Indrė Greizaitė („Lietuvos rytas“)

2017-01-17 11:35, atnaujinta 2017-04-12 01:37

Pastaruoju metu aktorė neatsigina komplimentų: visi vis kartoja tai, kas akivaizdu, – Larisa atrodo puikiai. Tačiau tokių išvaizdos pokyčių jai prireikė visai ne dėl noro gražiai atrodyti. Aktorei to norėjosi dėl geresnės savijautos, rašo žurnalas „Stilius“.

„Pasidarė sunku gyventi fiziškai. Gyvenimas privertė atsigręžti į save, kad ir kaip spardyčiausi ir tingėčiau“, – gero humoro nestokojo L.Kalpokaitė. – Svoris krito normaliu tempu, be ypatingų pastangų ir sporto, nors dabar pradėsiu sportuoti dėl dar geresnės savijautos.“

Grožio receptu Larisa neskuba dalintis, anot jos, tai labai individualu. Pagerėjo aktorės medžiagų apykaita, kuri neatsie-jama nuo sveikesnės mitybos.

„Man svoris padidėjo dėl daugelio priežasčių, todėl mano receptai gali visiškai netikti kitam žmogui arba net pakenkti“, – sakė L.Kalpokaitė.

Ar dabar, kai atsikratė 26 kilogramų, jai nekyla noro siaubti parduotuvių?

„Ne, niekada nebuvau didelė parduotuvių mėgėja. Mane toks lakstymas vargina. Visada tai sukeldavo didelį diskomfortą, todėl vengdavau jų.

Eidavau ir einu iš būtinybės arba vedama vidinės paskatos būtinai ką nors nusipirkti, nors nežinau, ko noriu“, – šyp-sojosi Larisa.

Jos vyras, taip pat aktorius Jonas Braškys (66 m.), kasdien matė Larisos pokyčius, todėl didelio šoko nebuvo.

„Jis rūpinasi, kad laiku atsigulčiau, pagailėčiau savęs, kad maistas būtų toks, koks mano organizmui tinka. Aišku, jis nieko negamina, pačiai tenka darbuotis prie puodų. O šiaip jis džiaugiasi – jam svarbiausia, kad dabar jaučiuosi gerai, nukrito kraujospūdis“, – pasakojo ji.

Atsikračiusi nereikalingų kilogramų L.Kalpokaitė pakeitė ir stilių – nusirėžė daugiau nei dešimtmetį puoselėtas garbanas.

„Iš tikrųjų didžiąją gyvenimo dalį nešiojau trumpus plaukus, bet daug kas manęs su tokia šukuosena neatsimena. Vaikystėje mama nuvesdavo į kirpyklą ir ten mane apkirpdavo trumpai. Kažkodėl mamai taip buvo patogiau. Ilgų kasų nė viena iš mūsų, trijų seserų, neturėjo“, – sakė Larisa.

Aktorė juokiasi, kad prie trumpų plaukų šukuosenos ją privertė sugrįžti amžius ir noras puoselėti plaukus.

„Pačiai atėjo laikas susiprotėti, kad nebe tas amžius su ilgomis garbanomis būti. Tai puiki galimybė pailsinti plaukus. Jau laikas buvo – turiu dažyti plaukus, o jie kenčia nuo chemijos. Todėl viskas kartu susidėjo, ir dabar jaučiuosi labai gerai“, – kalbėjo L.Kalpokaitė.

Moteris šiuo metu švyti ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus. Gerokai pasikeitusi Larisa džiaugiasi platesne šypsena, spartesniu žingsniu ir įvairiapusiškesniais norais.

„Gal dabar tas švytėjimas labiau matyti, kai kūno sluoksnis pamažėjo, – kvatojosi aktorė, – dabar norisi ir į filmo premjerą, ir į spektaklį nueiti.

Jau nėra sunku atsikelti, eiti, nejaučiu nuovargio. Kol man tie papildomi kilogra-mai netrukdė gyventi, o dar ir padėjo kūrybine prasme, taip ir gyvenau. O kai jau tapo sunku, reikėjo ko nors griebtis, todėl pasirinkau pastarąjį kelią“, – šypsosi aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.