Holivude siaučia nėštukės: pilvuką pademonstravo ir aktorė Amanda Seyfried

Šiais metais Holivude – tikras nėštukių bumas. Paskutines nėštumo savaites skaičiuoja Natalie Portman, Irina Shayk, Cheryl Cole ir daugelis kitų garsių moterų. Prie jų prisijungė ir seksualioji aktorė Amanda Seyfried, metų pradžioje pademonstravusi jau gerokai suapvalėjusią figūrą.

Aktorė Amanda Seyfried.<br>Scanpix nuotr.
Aktorė Amanda Seyfried.<br>Scanpix nuotr.
Aktorė Amanda Seyfried.<br>VidaPress nuotr.
Aktorė Amanda Seyfried.<br>VidaPress nuotr.
Aktorė Amanda Seyfried su sužadėtiniu Thomu Sadoskiu.<br>„Instagram“ nuotr.
Aktorė Amanda Seyfried su sužadėtiniu Thomu Sadoskiu.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 18, 2017, 10:31 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 12:08 AM

Dar lapkričio mėnesį buvo patvirtina žinia, kad 31-erių aktorė ir jos 40-metis sužadėtinis Thomas Sadoski laukia šeimos pagausėjimo.

Kalbėdama su australiškuoju „Vogue“, aktorė kiek paatviravo ir apie būsimas vestuves, tačiau neslėpė: ji nenori, kad būtų sekamas kiekvienas jos žingsnis.

„Nenoriu būti dėmesio centre. Dažnai dalyvauju filmų premjerose, kuriose turiu būti pasipuošusi. Praėjusiais metais viename „Gala“ vakarėlyje pasirodžiau Riccardo Tisci kurta vestuvine suknele. Nuotaką žaidžiau milijonus kartų“, – kalbėjo aktorė.

Vestuvinę suknelę ji ne kartą vilkėjo ir kino ekranuose. Populiariame miuzikle „Mamma Mia“ ji taip pat suvaidino nuotaką.

Žiniasklaida skelbia, kad jei aktorė nėra pasiruošuosi atskleisti didžiosios dienos užkulisių, tikrai nereiškia, kad ji nelaukia vestuvių. Tai patvirtino ir pati A. Seyfried: „Dar niekada savo gyvenime nebuvau tokia laiminga. Esu pasiruošusi vestuvėms“, – pasakojo ji.

Amanda ir Thomas susitikinėja nuo 2016-ųjų metų pradžios. Amandai tai būtų pirmoji santuoka, Thomui – antroji. Dar 2015-aisiais jis išsiskyrė su žmona Kimberly Hope.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.