Gerbėjai sumišę: dainininkė Ariana Grande turi identišką antrininkę

Kiekvieną kartą pasirodydama gatvėje Jacky Melissa Vasquez iš Virdžinijos sukelia šurmulį. Praeiviai negali patikėti savo akimis, kad prieš juos – jaunutė, smulkaus kūno sudėjimo, tamsių ilgų plaukų ir gilių rudų atlikėja – Ariana Grande!

Kairėje – atlikėja Ariana Grande. Dešinėje – jos antrininkė Jacky Melissa Vasquez.<br>„Instagram“ nuotr.
Kairėje – atlikėja Ariana Grande. Dešinėje – jos antrininkė Jacky Melissa Vasquez.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 22, 2017, 11:18 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 5:34 PM

Būtent panašumas į garsiąją atlikėją merginą išpopuliarino socialiniuose tinkluose. 20-metė mergina akimirksniu surinko kelis šimtūs tūkstančių savo paskyros sekėjų.

Didžiausio netikėtumo ji sulaukė, kai paskyrą pradėjo sekti ir komentuoti pati Ariana, juokaudama, kad tokio lengvo šoko dėl išvaizdos panašumo ji nesitikėjo.

„Kai pamačiau, kad pati Ariana Grande pradėjo sekti mano „Instagram“ paskyrą ir po viena nuotraukų parašė, kad jos giminaičiai pamanė, kad aš esu ji – negalėjau patikėti. Nors dažniausiai komentatoriai giria ir stebisi mūsų panašumu, susilaukiu ir neigiamų atsiliepimų“, – pasakojo mergina.

Jos manymu, daugumai žmonių toks dėmesys pasirodytų varginantis, tačiau ji juo mėgaujasi su kaupu: „Ariana – jauna, labai žavi ir talentinga atlikėja. Ji daug ir sunkiai dirba, tačiau žinau, kad daugybė merginų norėtų atrodyti taip, kaip ji“, – pasididžiavimo savo išvaizda neslėpė 20-metė iš Virdžinijos.

Jacky atskleidė, kad praeiviai labai dažnai ją stabdo gatvėse, fotografuoja ar prašo įsiamžinti kartu. Padavėja dirbanti mergina pasakojo: „Žmonės apie mūsų su Ariana panašumus man pradėjo kalbėti dar 2010-aisiais, kai atlikėja pradėjo filmuotis laidose. Jau nuo tada supratau, kokios mes panašios“.

Mergina pasakojo, kad juokingiausios situacijos – kai žmonės jai už nugaros šnabždasi „Žiūrėk, tai Ariana“ ir bijo prieiti.

Nuo 2015-ųjų gerbėjai tiesiog pakvaišo ir dėl pačios Arianos. Atlikėjos antrininkė neslėpė: toks dėmesys jai – itin malonus, tad ji mielai fotografuodavosi su praeiviais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.