Aktorė Katherine Heigl nėštumo metu priaugo 20 kilogramų: „Man tai siaubinga“

38-erių Holivudo aktorė Katherine Heigl atskleidė, kad jautėsi beviltiškai, kai kiekvieno apsilankymo pas gydytojus metu ji sužinodavo, kad ir toliau tik storėja.

Katherine Heigl su mylimuoju ir sūneliu.<br>„Instagram“ nuotr.
Katherine Heigl su mylimuoju ir sūneliu.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2017, 7:13 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 5:02 AM

„Priaugau kokius 20 kilogramų. Aktorei, kuri visą savo gyvenimą stengiasi atsikratyti tų „5 nereikalingų kilogramų“, tai buvo labai slegianti žinia“, – žurnalui „People“ pripažino moteris.

Garsi aktorė su mylimuoju Joshu Kelley sūnaus Joshua Bishop'o Kelley susilaukė praėjusių metų gruodį. Moteris buvo atvira: „Pats nėštumas buvo visiškai nesunkus. Sunki tik žinia apie priaugamą svorį“.

Katherine pripažino, kad visą nėštumo laikotarpį sveikai maitintis stengėsi ne tik dėl kūdikio, bet ir dėl kilogramų. „Aš taip prisižiūrėjau, o vis tiek tik didėjau“, – juokėsi ji,

Vis dėlto, aktorė atskleidė ir ne itin komfortabilią tiesą. Iki šiol sultingų kūno linijų moteris, po nėštumo pajautė ir gerokai padidėjusią krūtinę. „Mano krūtinė tapo milžiniška. Tai buvo siaubinga! Visuomet turėjau pakankamai nemažą krūtinę, tačiau iš DD dydžio perėjau į I. Ar jūs žinojote, kad apskritai tokie krūtinių dydžiai egzistuoja? Aš tikrai ne“, – pripažino ji.

Pagalvojusiems, kad aktorė norėjo apibūdinti E dydžio krūtinę, ji tuojau pat randa paaiškinimą: „Padėties nepatogumą pajutau tik apsipirkinėdama liemenėlėmis. Jūs įsivaizduokite, kokie dydžių skirtumai: D, E, F, G, H ir I – tai išties klaiku!“, pripažino moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.