Daina Bosas pasipiktino TV laidų turiniu: „Ar mes tik to verti?“

Verslininkę Dainą Bosą papiktino populiariausių šalies televizijos kanalų laidų turinys. Savo mintis žinoma moteris išreiškė socialiniame tinkle.

Daina Bosas pasipiktino TV laidų turiniu.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daina Bosas pasipiktino TV laidų turiniu.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2017, 7:50 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 3:36 AM

„18-ta valanda vakaro. Neįmanoma žiūrėti televizijos. TV3 rodo 24 valandos, LNK -TV pagalba. Ar šie TV kanalai konkuruoja, kas suras ir parodys didesnius degradus?

Ką tik TV3 rodė, kaip jaunas vyras muša savo sugyventinę. Smūgio kartojimą parodė sulėtintai. Per LNK du kaimiečiai plūstasi „matam“ ir mojuoja metaliniu strypu. Abi laidos pažymėta N-7. Aš x.....!

Ar mes tik to verti ir kas tai kontroliuoja? Šios laidos turi būti išimtos visai arba nukeltos po 24 valandos vakaro“,- rašė D.Bosas.

Netrukus po šiuo D.Boso pasidalijimu užvirė karštos diskusijos, į kurias įsitraukė ir žinomi žmonės. Štai, pavyzdžiui, Orijus Gasanovas rašė apie galimybę rinktis. „Per LRT rodo Klauskite daktaro ir dar vakaro žinias su puikia soc. medijų apžvalga. Galima rinktis, ką žiūrėti“,- rašė O.Gasanovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.