Natalijos Bunkės tiesa apie milijonieriaus Aarono santykius su nepilnamete – neįtikėtina

Dainininkę Nataliją Bunkę (33 m.) žiūrovai vėl galės išvysti televizijos ekrane. Ji kartu su verslininke bei žurnaliste Agne Zuokiene, humoriste Laima Tamulyte-Stonče ir aktore Edita Užaite ves per „Lietuvos ryto“ televiziją rodomą aktualių pokalbių laidą „Moterų balsas“.

Natalija Bunkė.<br>T.Bauro nuotr.
Natalija Bunkė.<br>T.Bauro nuotr.
Natalija Bunkė su kolegėmis diskutuoja ir užkulisiuose.<br>„Pix studijos“ nuotr.
Natalija Bunkė su kolegėmis diskutuoja ir užkulisiuose.<br>„Pix studijos“ nuotr.
Iš kairės: Edita Užaitė, Agnė Zuokienė, Natalija Bunkė ir Laima Tamulytė-Stončė.<br>„Pix studijos“ nuotr.
Iš kairės: Edita Užaitė, Agnė Zuokienė, Natalija Bunkė ir Laima Tamulytė-Stončė.<br>„Pix studijos“ nuotr.
Natalija Bunkė.<br>T.Bauro nuotr.
Natalija Bunkė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Indrė Greizaitė („Lietuvos rytas“)

2017-02-01 13:13, atnaujinta 2017-04-11 01:01

Ugningas, įkvepiančias, aštrias, aktualias ir socialiai atsakingas diskusijas televizijos žiūrovai galės stebėti ketvirtadieniais vakare, 21 val. 30 min.

„Man labai patiko šios laidos formatas. Bus daug kalbama apie įvairiausias situacijas, moterų problemas. Aš niekada nesutikčiau vesti politinės laidos. Juk vedant laidą reikia puikiai suprasti, apie ką ji. Esu atsisakiusi daug pasiūlymų vesti laidą vien dėl to, kad nesijaučiau toje temoje lyg žuvis vandenyje. O šioje laidoje tikrai turėsiu, ką pasakyti ir ką patarti“, – kalbėjo N.Bunkė.

Vedėjos vaidmuo Natalijai nėra naujiena. Moteris yra vedusi ir televizijos šou projektus, ir pokalbių laidas. Dainininkė džiaugiasi, jog pokalbiai su moterimis jai arčiausiai širdies, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

„Tokių laidų labai trūko. Mane galbūt erzina nusistovėjęs mąstymas, kad vyrų balsas stipresnis, jie galingesni. Moterys seniau nebuvo lyginamos su vyrais, neva tai silpnoji lytis. Dabar kaip tik yra tas laikas, kai mes esame visur lygiavertės: juk galime ir balsuoti, ir turėti savo verslą. Kartais tai mums pavyksta netgi geriau! – kalbėjo ji. – Mes visada turime savo nuomonę, žinome, ką pasakyti, ir nesvarbu – eina moterų balsas į dangų ar neina, juk tai mes valdome pasaulį.“

Kokios pozicijos šioje laidoje ji laikysis?

„Tai labai priklausys nuo laidos temos. Buvo gvildenami daug dėmesio sulaukę milijonieriaus Aarono Perezo ir jo mylimosios šešiolikmetės Urtės santykiai. Tiek Laima, tiek Agnė turėjo ką pasakyti. Visų nuomonės buvo skirtingos ir buvo visiškai netikėta, kad šioje situacijoje aš turėjau savo patirties.

Prieš trejus metus viena reklamos kompanija man siūlė pinigų už tai, kad mane nufotografuotų su Aaronu. Tai daroma vien dėl to, kad žmogus reklamuotų savo vardą, reikiamus interneto puslapius, ir joks jis ne milijonierius! Todėl laidoje tokių netikėtų kampų tikrai bus“, – atskleidė Natalija.

Dainininkė patikino, kad karštos diskusijos verda ne tik televizijos ekrane. Skirtingą patirtį turinčios Natalija, Agnė, Laima ir Edita diskutuoja ir užkulisiuose.

„Mes tikrai turime apie ką pakalbėti. Nuostabu, kad viena kitos išklausome ir priimame kiekvieną nuomonę. Viskas baigiasi tuo, kad prodiuserė ateina mūsų raminti, kad neišsikalbėtume ir liktų laidoje ką pasakyti. Tikiuosi, kad ši laida ir įvairiausios situacijos man suteiks dar daugiau gyvenimiškos patirties. Patarimai, kitų žmonių nuomonė – tai tikrai veikia“, – sakė N.Bunkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.