Įspūdingą šou „Grammy“ apdovanojimuose pristatys Katy Perry ir Beyonce

Dainininkė Katy Perry grįžta į „Grammy“ apdovanojimų sceną. Tai oficialiai patvirtino ir organizatoriai, ir pati hito „Roar“ atlikėja.

Beyonce ir Katy Perry.<br>Scanpix nuotr.
Beyonce ir Katy Perry.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-02-07 10:43, atnaujinta 2017-04-10 15:01

Paskutinį kartą atlikėja apdovanojimuose įspūdingą pasirodymą surengė dar 2015-aisiais. Šįkart ji prisijungs prie tokių žvaigždžių kaip Adele, Beyonce, „Chance The Rapper“, Bruno Marso, Johno Legendo ir kitų.

Atlikėjai vis dar priklauso žiūrimumo rekordas, kadangi jos „super Bowl“ šou peržiūrėjo 120,7 milijono žmonių. Neseniai koncertavusi Lady Gaga kiek nuo jos atsiliko. Jos ekstravagantišką pasirodymą stebėjo 117,5 milijono žmonių.

„Grammy“ apdovanojimai jau dabar yra vieni laukiamiausių, kadangi juose pasirodys ir kątik apie dvigubą nėštumą pranešusi atlikėja Beyonce. Socialiniame tinkle nėštukės nuotrauka pasidalijusi Nbeyonce tiesiogine ta žodžio prasme tiesiog sprogdino internetą. „Billboard“ praneša, kad atlikėja jau repetuoja savo įspūdingą pasirodymą kartu su savo šokėjų komanda.

Prestižiniai, jau 59 „Grammy“ muzikos apdovanojimai vyks jau šį sekmadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.