Gražuolė Sylvesterio Stallone dukra nori įrodyti savo vertę

Legendinio Rokio atlikėjo, Holivudo žvaigždės Sylvesterio Stallone duktė, modelis Sistine Rose Stallone (18 m.) jau spėjo patraukti mados pasaulio dėmesį.

Sistine, kaip ir daugumai jos amžiaus merginų, patinka vaikščioti po parduotuves. Juolab kad madą ji laiko meno forma.<br>ViDA Press nuotr.
Sistine, kaip ir daugumai jos amžiaus merginų, patinka vaikščioti po parduotuves. Juolab kad madą ji laiko meno forma.<br>ViDA Press nuotr.
Sistine Rose Stallone.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Sistine Rose Stallone.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Iš kairės: Sistine su tėvais Sylvesteriu Stallone ir Jennifer Flavin bei seserimis Scarlet ir Sophia.
Iš kairės: Sistine su tėvais Sylvesteriu Stallone ir Jennifer Flavin bei seserimis Scarlet ir Sophia.
Sistine su tėvu vaikystėje.<br>Scanpix nuotr.
Sistine su tėvu vaikystėje.<br>Scanpix nuotr.
Sistine su tėvu ir seserimis.<br>Scanpix nuotr.
Sistine su tėvu ir seserimis.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Feb 8, 2017, 8:14 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 12:07 PM

Vienas pastarųjų jos projektų – bendradarbiavimas su Italijos prekės ženklu „TWINSET Simona Barbieri“.

Sistine, kaip ir jos sesuo Sophia (19 m.), pasekė savo motinos – populiaraus dešimtojo dešimtmečio modelio Jennifer Flavin (48 m.) – pėdomis.

Jaunėlė jau puikavosi ant kelių žurnalų viršelių, apie ją buvo daug rašyta tokiuose populiariuose žurnaluose kaip „Shon!“ ir „Teen Vogue“. Ji dalyvavo ir per mados kolekcijų pristatymus, rašo žurnalas „Stilius“.

Merginos tėvas – Holivudo žvaigždė S.Stallone (70 m.) kilęs iš Italijos. O kokie jo dukters santykiai su šia šalimi?

Sistine sako, kad myli Italiją, jai patinka šalies gyventojų aprangos stilius ir maistas. Ji dievina makaronus.

Vienas mėgstamiausių S.Stallone dukters miestų – Venecija, jame ji lankėsi du kartus. Pirmą kartą gondola nuplaukė iki Murano salos. Praėjusį rugsėjį Sistine vėl lankėsi Venecijos lagūnoje, kad patektų į Paolo Genovese trumpametražio filmo „Per Sempre“ premjerą.

Sistine tapo šios juostos, kurią rėmė kino studija „Rai Cinema“ ir prekės ženklas „TWINSET Simona Barbieri“, personaže. Ji vaikštinėjo nuostabiomis senomis Venecijos gatvelėmis vilkėdama „TWINSET Simona Barbieri“ sukneles, kurios plaikstėsi vėjyje, atidengdamos žiūrovų žvilgsniams stulbinamą merginos figūrą ir kojas.

„Per filmo „Per Sempre“ premjerą buvo labai smagu žengti raudonuoju kilimu pasipuošus dailia suknele. Kai objektyvai nukrypo į mane ir fotografai pradėjo šaukti mano vardą, pasijutau tikra žvaigždė. Bet nusistebėjau, kad jie mane pažįsta“, – prisipažino S.Stallone.

Žinoma, mergina ne kartą girdėjo, kad modelio darbą padėjo perprasti jos mama, labai garsus dešimtojo dešimtmečio modelis J.Flavin.

Sistine prisipažįsta, kad dar vaikystėje prašydavo mamos parodyti savo modelio laikų nuotraukas. Būtent tada mergaitė susižavėjo mada ir tikrai susidomėjo šia sritimi.

„Mama buvo reikli mano mokytoja ir auklėtoja. Ji nuolat primindavo, kad visur ir visada reikia ateiti laiku, elgtis profesionaliai ir pagarbiai, nes mados verslo pasaulyje yra labai daug gražių žmonių.

Mama nesiliovė kartojusi, kad reikšmės turi tik požiūris į darbą ir atsidavimas jam. Nenoriu, kad į mane kreiptų dėmesį vien tik dėl to, kad esu kino žvaigždės Sylvesterio Stallone duktė. Noriu atskleisti pasauliui, ko verta esu aš, Sistine, nors ir turiu įžymią pavardę“, – tvirtino modelis.

Sistine, kaip ir daugumai jos amžiaus merginų, patinka vaikščioti po parduotuves. Juolab kad madą ji laiko meno forma. Bet merginai patinka ir patogūs drabužiai, pabrėžiantys jos figūrą.

Jos drabužinės svarbiausi daiktai – lengvos, plevenančios suknelės, džinsai ir šortai. Beje, pastaruosius Los Andžele ji mūvi kiaurus metus. Be to, jai patinka drabužiai, išmarginti maskuojamaisiais raštais, net jei nežino, prie ko juos teks derinti.

Sistine prisipažįsta: ji pamišusi dėl tvarkos – viską išdėlioja ne tik pagal spalvas, bet ir medžiagos rūšį.

„Nieko negaliu padaryti. Tokia jau mano silpnybė“, – sakė modelis S.Stallone.

Parengė ONA KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.