Astos Valentaitės plaukų grožį žiemą kuria paprastos gudrybės

Šių dienų gyvenimo būdas verčia kiek daugiau laiko skirti ne tik sveikai mitybai, bet ir išoriniam grožiui. Juk plaukai – tarsi organizmo lakmuso popierėlis. Jų grožį išsaugoti ir puoselėti sunkiau, kai spaudžia šaltis.

Asta Valentaitė plaukų priežiūrai pasitelkia ir kaukes, ir aliejus.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Asta Valentaitė plaukų priežiūrai pasitelkia ir kaukes, ir aliejus.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2017, 1:48 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 10:41 AM

Lietuvos garsenybės, demonstruojančios sveikus ir žvilgančius plaukus, taip pat turi savo gudrybių ir pamėgtų priemonių, kurios padeda išsaugoti plaukų grožį.

Nuolat puikia šukuosena kerinti stilistė Asta Valentaitė (35 m.) neslepia, kad spaudžiant šalčiui jaučia, kaip kenčia oda ir plaukai, nors elektrinimosi problemos išvengia.

„Naudoju drėkinamuosius šampūnus ir balzamus, aliejų plaukų galiukams. Plaukams stiprinti renkuosi „Rene Furterer“ aliejų galvos odai, jis stiprina plauką nuo pat šaknies, suteikia jam apimties“, – paslaptimis dalijosi A.Valentaitė.

Džiovindama galvą ji ant drėgnų plaukų įprastai užpurškia specialios priemonės, kuri apsaugo nuo karščio žalos. Tačiau plauti plaukus ir džiovinti moteris linkusi kas dvi dienas, kad jiems padarytų kuo mažiau žalos.

Stilistė įsitikinusi, kad plaukus nuolat būtina stiprinti tiek aliejais, tiek kaukėmis ir, jei yra galimybė, jomis pasilepinti kuo ilgiau. Be to, Asta nesipurto ir natūralesnių priežiūros priemonių. „Kartais, kai norisi atgaivinti plaukus, naudoju kuo natūralesnį šampūną ir balzamą. Taip pat kokosų aliejų, juo plaukus lepinu prieš trinkdama galvą“, – pasakojo stilistė.

Jos įsitikinimu, plaukams ypatingos priežiūros reikia ne tik žiemą, bet ir vasarą, kai juos žaloja karštis, tad visais sezonais gali būti naudojamos tokios pat priemonės.

„Esu išbandžiusi ir ilgalaikio poveikio keratino procedūras – jos sustiprina plaukus, suteikia jiems žvilgesio ir glotnumo“, – pasakojo stilistė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.