Dizainerė Diana Vapsvė pasidalijo patirtimi, kaip atgaivinti silpnus plaukus

Šių dienų gyvenimo būdas verčia kiek daugiau laiko skirti ne tik sveikai mitybai, bet ir išoriniam grožiui. Juk plaukai – tarsi organizmo lakmuso popierėlis. Jų grožį išsaugoti ir puoselėti sunkiau, kai spaudžia šaltis.

Diana Vapsvė išbandė daug priemonių, kol atrado tai, kas jai geriausia.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Diana Vapsvė išbandė daug priemonių, kol atrado tai, kas jai geriausia.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2017, 11:24 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 7:34 AM

Lietuvos garsenybės, demonstruojančios sveikus ir žvilgančius plaukus, taip pat turi savo gudrybių ir pamėgtų priemonių, kurios padeda išsaugoti plaukų grožį.

Dizainerė Diana Vapsvė (32 m.) džiaugiasi, kad po ilgo laiko tarpo jai pavyko atgaivinti savo plaukus ir suteikti jiems kur kas geresnę išvaizdą. Nors moteris žiemą dėl plaukų per daug nevargsta, nuėjo ilgą kelią, kol atrado tai, kas jiems geriausia, rašo žurnalas „Stilius“.

„Kadangi esu labai užsiėmusi ir nuolat persidirbu, jau daug metų kovoju su plaukų slinkimu. Plaukų sveikatai, grožiui ir net augimo tempui turi įtakos tiek mityba, tiek psichologinė būsena ar nuovargis. Tad pastaruoju metu susimąsčiau, kad turiu ką nors daryti arba tuoj dėl plaukų slinkimo nebegalėsiu išeiti į gatvę...“ – kalbėjo dizainerė.

Moteris per ilgą laiką išbandė daugybę skirtingų plaukų priežiūros priemonių, didžiosios dalies pavadinimų jau net neprisimena.

Kiekvieną rytą ir vakarą ji plaukus ištepdavo aliejumi, naudojo specialias ampules, išbandė daug skirtingų šampūnų ir kondicionierių, maisto papildų. Net buvo pasitelkusi mezoterapiją plaukams – ši procedūra padeda nuo plaukų slinkimo, pagreitina jų augimą.

Tačiau dizainerė pastebėjo, kad labiausiai plaukai atsigauna tada, kai ji atostogauja ir patiria mažiau streso, yra gerai nusiteikusi.

Tiesa, per visą savo eksperimentų laikotarpį D.Vapsvė įsitikino, kad viena svarbiausių ir naudingiausių grožio priemonių yra kaukės, maitinančios plaukus. Pastaruoju metu ji daugiausia naudoja „Kerastase“ priemones, ypač jai patinka šios linijos aliejus.

Moteris vis dar dažnai pasitelkia ir specialias ampules, tačiau pataria su jomis elgtis atsargiai, visada perskaityti jų sudėtį, nes ne viena priemonė jos plaukams yra ne tik nepadėjusi, bet ir pakenkusi.

„Ne viskas, kas yra rinkoje, tinkama ir sveika. Užtat stengiuosi nenaudoti pačių pigiausių priemonių. Be to, padeda ne viskas, kas vartojama išoriškai. Mano plaukams elastingumo, drėgmės ir spindesio net žiemą suteikia jau seniai vartojami „Silicea“ maisto papildai“, – dalijosi patirtimi D.Vapsvė.

Kaip ir aliejus, šie ilgiau vartojami papildai žinomai moteriai žiemą padeda išvengti net plaukų elektrinimosi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: pirma JAV siunta Ukrainai – dar šią savaitę