Su lietuve išsiskyręs „Laukinukės“ žvaigždė Mario Cimarro parodė nuodėmės vertą kūną

Gražus, protingas, raumeningas – šios garsaus muilo operų aktoriaus Mario Cimarro (45 m.) ne vieną moterį varo iš proto. Ir bent iš nuotraukų galima pavarvinti seilę į šį gražuoliuką.

„Laukinukės“ žvaigždė Mario Cimarro parodė nuodėmės vertą kūną.
„Laukinukės“ žvaigždė Mario Cimarro parodė nuodėmės vertą kūną.
Mario Cimarro.
Mario Cimarro.
Mario Cimarro.
Mario Cimarro.
Mario Cimarro.
Mario Cimarro.
Mario ir Deimantė.<br>LR archyvo nuotr.
Mario ir Deimantė.<br>LR archyvo nuotr.
Mario ir Deimantė.<br>LR archyvo nuotr.
Mario ir Deimantė.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Feb 13, 2017, 7:00 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 4:26 AM

Savo „Instagram“ paskyroje Mario viešina įvairiausius vaizdo įrašus iš asmeninio gyvenimo, filmavimo užkulisių. Naujausiame įraše matyti, kaip M.Cimarro sportuoja. Raumeningo kūno savininkas kaip reikiant lieja prakaitą sporto klube.

„Ankstyvas paukštis... Kol miegate, aš įgaunu gerą kūno formą. Gražios savaitės jums“, – brūkštelėjo vyras.

Sėkmė buvo nusišypsojusi ir lietuvei – modeliui Deimantei Andriuškaitei. Vos tik žiniasklaidą pasiekė žinia, kad pora ketina iškelti vestuves, pasipylė gausybė siūlymų fotografuotis žurnalams ir filmuotis TV laidose.

„Aš ilgai ir nerodžiau Mario nuotraukų. Pirmąją įkėliau po metų draugystės, kai Mario man pasipiršo, – jis net pats mane paskatino. Tikėjomės, kad Lietuvoje jo niekas neatpažins, Mario, pripratęs prie dėmesio, baiminosi, kaip tai atlaikysiu aš. Iš tiesų patyriau, kad žmonės ieško ko nors bloga, o ne gera. O kas mūsų atveju bloga? 20 metų skirtumas?

Protingas gali būti ir mano bendraamžis, kvailas – ir pagyvenęs vyras. Mudu su Mario nejaučiame metų skirtumo. Manęs tikrai nepaveikė tai, kad jis žinomas. Bendravau kaip su bet kuriuo vyru, jam galioja tos pačios taisyklės kaip ir bet kuriam kitam“, – buvo sakiusi Deimantė „Lietuvos ryto“ žurnalui „Stilius“.

Tačiau jų draugystė iširo dėl atstumo. Tiesa, skyrybos įvyko bendru sutarimu.

„Tikrai nesusipykome, draugavome ilgai ir gražiai. Tačiau dabar aš labai daug dirbu ir jis be proto užimtas. Atėjo toks metas... Jo karjeroje taip pat pakilimas. Netrukdome vienas kitam siekti tikslų“, – teigė gražuolė, šiuo metu dirbanti vienoje sostinės odontologijos ir estetikos klinikų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.