Svajonių moteris Natalija Vodianova išteka už mados magnato

Supermodelis Natalija Vodianova (35 m.) ir Antoine’as Arnault (39 m.) priklauso pasaulio aukštuomenei. Nuo 2011-ųjų draugaujanti ir jau dviejų atžalų susilaukusi pora šiais metais rengiasi susituokti.

Kartu šešerius metus esantys Natalija ir Antoine’as netrukus susituoks.<br>Scanpix nuotr.
Kartu šešerius metus esantys Natalija ir Antoine’as netrukus susituoks.<br>Scanpix nuotr.
Kartu šešerius metus esantys Natalija ir Antoine’as netrukus susituoks.<br>ViDA Press nuotr.
Kartu šešerius metus esantys Natalija ir Antoine’as netrukus susituoks.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 10, 2017, 12:57 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 6:07 AM

Ji įkūnija Pelenę, virtusią pasakų princese. Jis jau nuo vaikystės priklauso elito, aristokratų ir milijonierių sluoksniui. Kartu Natalija ir Antoine’as tobulai įkūnija grožio ir prabangos sąjungą: jie priklauso prie įspūdingiausių pasaulio visuomenės porų.

Iš Žemutinio Naugardo (Rusija) miesto vargingųjų kvartalo kilęs modelis Natalija Vodianova buvo pastebėta 17-os. Ir nuo to laiko ji ne kartą puošė žinomiausius mados žurnalų viršelius, o ant podiumo demonstravo garsiausius pasaulio prekių ženklus, rašp žurnalas „Stilius“.

Šviesiaplaukė N.Vodianova, pelniusi Supernovos (ryškiai sužibusi žvaigždė) pravardę, kaip modelis per metus uždirba 5,5 mln. dolerių.

A.Arnault – koncernui „Louis Vuitton Moët Hennessy“ (LVMH) priklausančių prekių ženklų „Berluti“ komercijos, „Loro Piana“ – valdybos vadovas. Be to, Bernard’o Arnault sūnus – milijardų vertės prabangos imperijos LVMH paveldėtojas.

Iš pirmosios santuokos su britų aristokratu, 13 metų už ją vyresniu lordu Justinu Portmanu modelis iš Rusijos turi jau tris vaikus, o su A.Arnault susilaukė dar dviejų.

Savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pirmasis N.Vodianovos sutuoktinis J.Portmanas taip rašė apie skyrybų priežastį:

„Mano gyvenimas netiko prie jos mados pasaulio gyvenimo. Manau, kad jai buvo nemalonu ir greitai tapau sena „Louis Vuitton“ rankine.“

Atrodo, kad A.Arnault geriau tinka N.Vodianovai.

Kol kas jų prabangių vestuvių planas laikomas paslaptimi. Bet vienas poros draugų prasitarė, kad jungtuvės įvyks Šventojo Bartolomėjaus saloje, Arnault šeimai priklausančiame legendiniame viešbutyje „Taiwana“.

Svečių sąraše – topmodelis Heidi Klum, Holivudo žvaigždė Richardas Gere’as ir rusų milijonierius Romanas Abramovičius.

Žymiosios poros vestuvės bus romantiškos. Bet to veikiausiai nepasakysi apie pasirašomą vedybų sutartį.

Tėvas – turtingiausias Europoje

* „Louis Vuitton Moët Hennessy“ – didžiausia pasaulyje prabangos prekių bendrovė. Jos vadovo ir didžiausio akcininko Bernard’o Arnault (67 m.) turtą žurnalas „Forbes“ įvertino 41,9 mlrd. dolerių. Šis Prancūzijos verslininkas – turtingiausias žmogus Europoje.

* Iš pirmos santuokos B.Arnault turi du vaikus – dukterį Delphine Arnault ir sūnų Antoine’ą Arnault.

* Iš antros – su pianiste Helene Mercier, kilusia iš Kvebeko (Kanada), susilaukė trijų sūnų: Alexandre’o, Frederico ir Jeano.

* Tarp paveldėtojų Antoine’as ir jo sesuo Delphine yra pirmieji eilėje.

* LVMH imperijai priklauso daugiau nei 60 prekių ženklų. Pavyzdžiui, „Louis Vuitton“, „Fendi“, „Givenchy“, „Berluti“, „Bulgari“, „Moët and Chandon“.

Parengė ONA KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.