Aktorė Nicole Kidman nusifilmavo karštoje sekso scenoje

Aktorė Nicole Kidman seriale „Big Little Liar“ turi įsijausti į itin aistringos moters personažą. Vienoje serijų, N.Kidman ir aktorius Alexanderis Skarsgardas aistros nevaldė tiesiog virtuvėje.

Aktorė Nicole Kidman.<br>ViDA Press nuotr.
Aktorė Nicole Kidman.<br>ViDA Press nuotr.
Aktorė Nicole Kidman su vyru Keithu Urbanu.<br>ViDA Press nuotr.
Aktorė Nicole Kidman su vyru Keithu Urbanu.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 20, 2017, 6:09 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 2:32 PM

Itin karštos scenos kadrai jau plinta užsienio žiniasklaidoje, o, kaip praneša portalas dailymail.co.uk, aktorė dar niekada neatrodė tokia jaudinančiai seksuali.

Nicole, vilkėdama tik plasdančia suknele, su mylimuoju susitiko virtuvėje, kur jis akimirksniu nusimovė kelnes. Palyginti atviroje sekso scenoje matyti ir apnuoginti aktorių kūnai, ir drąsa užsiimti erotiniais žaidimais.

Seriale aktorės kūnas nusėtas mėlynėmis. Šis vaidmuo iš moters pareikalavo nemažai jėgų. Ji – aistros nevaldoma moteris, kur atviros scenos seriale – įprastas dalykas.

Kaip ne kartą žmonos vaidmenį komentavo N.Kidman vyras Keithas Urbanas, net ir tada, kai mylimajai reikia visiškai nusirengti ir atvirai demonstruoti kūną, jis jaučiasi puikiai.

„Juk Keithas turėtų mirti iš pavydo, kai nuogą jo moterį liečia kitas vyras, o tai mato dar ir visas pasaulis“, – skelbė šaltiniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.