Žvaigždžių savaitėje – Catherine Middleton šėlionės mergvakaryje ir Jennifer Aniston pamiršta liemenėlė

Išmargintas kūnas

Aktorė Jennifer Aniston ir Pippa Middleton.<br>ViDA Press nuotr.
Aktorė Jennifer Aniston ir Pippa Middleton.<br>ViDA Press nuotr.
Dainininkas Justinas Bieberis kūną papuošė naujomis tatuiruotėmis.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Dainininkas Justinas Bieberis kūną papuošė naujomis tatuiruotėmis.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Skandalingai besiskiriantys Stephenas Belafonte ir Mel B.<br>VidaPress nuotr.
Skandalingai besiskiriantys Stephenas Belafonte ir Mel B.<br>VidaPress nuotr.
Aktorė Jennifer Aniston.<br>VidaPress nuotr.
Aktorė Jennifer Aniston.<br>VidaPress nuotr.
Seserys Pipa ir Catherine Middleton.<br>VidaPress nuotr.
Seserys Pipa ir Catherine Middleton.<br>VidaPress nuotr.
Realybės šou žvaigždė Kendall Jenner.<br>VidaPress nuotr.
Realybės šou žvaigždė Kendall Jenner.<br>VidaPress nuotr.
Realybės šou žvaigždė Kendall Jenner.<br>VidaPress nuotr.
Realybės šou žvaigždė Kendall Jenner.<br>VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Apr 16, 2017, 1:45 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 4:45 PM

Kanadiečių dainininkas Justinas Bieberis (23 m.) dar nuo karjeros pradžios nepraranda merginų numylėtinio etiketės. Skandalingu elgesiu ir nesibaigiančiais romanais garsėjantis atlikėjas kūną papuošė dar viena tatuiruote. Ir, žinoma, nepraleido progos jos viešai pademonstruoti. Daugybę kūno piešinių turintis J.Bieberis šįkart didžiuliu piešiniu papuošė krūtinę. Viešėdamas Brazilijoje, kur suplanuotas jo koncertas, Justinas paplūdimyje nusimetė marškinėlius ir leido gerbėjoms grožėtis. Nors dainininkas buvo apsuptas nemažos apsauginių komandos, merginų būrys nepraleido progos įsiamžinti su savo dievaičiu.

Skaudžios skyrybos

Besiskirianti su filmų prodiuseriu Stephenu Belafonte dainininkė, legendinės grupės „Spice Girls“ narė, o dabar „Amerikos talentų“ teisėja Melanie Brown (41 m.), geriau žinoma kaip Mel B, buvo priversta papasakoti šokiruojančių detalių apie braškančią santuoką. Moteris teisme liudijo, kad vyras prieš ją smurtavo, vertė užsiimti seksu trise ir buvo neištikimas su jų vaikų aukle, kuri nuo jo pastojo. Pateikusi skyrybų prašymą Mel B gavo ir draudimą S.Belafonte artintis prie jos. Mel B teigimu, jos vyras turėjo romaną su jų vaikų aukle. Anot jos, jis yra pareiškęs norą, kad visi trys gyventų kaip šeima. Tokį norą jis pareiškė po to, kai auklė nuo jo pastojo. Tačiau galiausiai jis privertė ją darytis abortą ir sumokėjo jai 300 000 dolerių. Atlikėja prisipažino, kad nuolatinis psichologinis ir fizinis smurtas jai vos nekainavo gyvybės. Moteris 2014-aisiais buvo perdozavusi vaistų, nes nebenorėjo gyventi. Mel B su S.Belafonte susituokė 2007 metais Las Vegase po vos penkis mėnesius trukusio romano.

Mergvakaris

Princo Williamo (34 m.) šėlionės Šveicarijos kurorte, pasirodo, nebuvo jau tokios nuodėmingos. Iki šiol skelbta, kad kol princas linksminosi bičiulių ir moterų draugijoje, jo žmona sėdėjo namuose su vaikais. Tačiau Kembridžo kunigaikštienė Ca-therine (35 m.) tuo metu taip pat nesnaudė. Kartu su bičiulėmis ji šventė sesers Pippos Middleton (33 m.) mergvakarį! Šventę moterų būrys taip pat susiorganizavo slidinėjimo kurorte Prancūzijoje. Šaltinis naujienų portalui „The Sun“ pasakojo: „Pippa dievina slidinėjimą, todėl tai buvo puiki galimybė kartu praleisti savaitgalį atšvenčiant ir mergvakarį. Jos liko nakvoti prabangioje jachtoje, kurioje netrūko nei aptarnaujančio personalo, nei puikių virtuvės meistrų. Visi jie užtikrino visišką slaptumą ir nesibaigiantį lepinimą. Tai buvo labai nedidelis jaukus vakarėlis, tačiau visos jos laiką praleido įsimintinai.“

Pamiršta liemenėlė

Kiekvienas aktorės Jennifer Aniston (48 m.) pasirodymas ant raudonojo kilimo gerbėjams ir kolegoms palieka nemenką įspūdį. Los Andžele vykusioje HBO kuriamo šou „Likusieji“ („The Leftovers“) premjeroje aktorė palaikė savo vyrą Justiną Theroux (45 m.). J.Aniston atrodė puikiai pasirinkusi trumpą odinę suknelę, apnuoginančią petį. Kadangi po suknele akivaizdžiai nebuvo liemenėlės, užsienio naujienų portalai ūžia, jog šįkart Jennifer pasistengė, kad gerbėjams liktų vietos vaizduotės šėlsmui. Prieš serialo premjerą J.Theroux fotografavosi ir pikantiškuose kadruose, kuriuose jo kūną apglėbusios moteriškos rankos. Vyras akimirksniu nutildė kalbas, kad žmona dėl tokių nuotraukų kėlė skandalingas pavydo scenas.

Dar viena blondinė

Modelis Kendall Jenner (21 m.) buvo vienintelė garsiojo Kardashianų klano seserų atstovė, kuri iki šiol nebuvo išbandžiusi kardinalių išvaizdos pokyčių. Tačiau netikėtai žavi tamsiaplaukė tapo platinine blondine. Naujasis modelio įvaizdis pristatytas „Pepsi“ reklamoje. Reklama filmuota saulėtame Tailande, kur Kendall gerbėjus paliko be žado. Dėl naujos šukuosenos jos plaukai dabar gerokai trumpesni – vos siekia pečius ir krinta didelėmis garbanomis. Priešingai nei seserys Khloe, Kim, Kylie ir Kourtney, Kendall niekuomet plaukų nealino nei kenksmingais dažais, nei keistomis procedūromis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.