Lavija Šurnaitė atvirai apie dešimtmetį trunkančią spontanišką pažintį

Žurnalistė Lavija Šurnaitė-Kairienė (38 m.) neretai patenka į stilingiausių lietuvių moterų sąrašą. Skoningas moters kuriamas stilius pagyvinamas įvairiais aksesuarais, o vienas jų – ir akiniai. Pirmoji Lavijos pažintis su akiniais įvyko prieš gerą dešimtmetį, kai netyčia pamatyti patikę akinių rėmeliai paskatino pasitikrinti regėjimą.

 Lavija Šurnaitė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Lavija Šurnaitė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Lavija Šurnaitė ir Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Lavija Šurnaitė ir Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Lavija Šurnaitė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Lavija Šurnaitė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 28, 2017, 4:07 PM

„Regėjimo pakitimai buvo minimalūs, tad tokiais atvejais akiniai dar nėra rekomenduojami. Bet man taip patiko vyriško tipo „Ray Ban“ raginiai akinių rėmeliai, kad užspirgėjau: privalau juos turėti. Anuomet labai patiko rašytojas Johnas Irvingas, įsivaizdavau, kad rašydamas knygas jis užsideda būtent tokius akinius“, – šypsodamasi kalbėjo L.Šurnaitė.

Moteris pripažino, kad akiniai jai nėra kasdienė būtinybė, jie nespėja atsibosti ar nusidėvėti, tad naujus rėmelius rinkosi jau praėjus keleriems metams.

„O ta nauja pažintis buvo spontaniška, bet stipriai paveikusi. (Juokėsi.) Pasimatavau ir kaip moteris supratau, kad man jų reikia. Trejus metus dėvėjau „Miu Miu“ akinius, o šiuo metu jau žvalgausi, kaip galėčiau atsinaujinti“, – kalbėjo žurnalistė.

Lavija atvira: kadangi akiniai nėra būtinybė, o jais pasipuošia tik pajutusi akių nuovargį, rėmelius renkasi atsižvelgdama ir į jų grožį.

„Išties kreipiu dėmesį į jų dizainą ir kokybę. Vertinu dizainerių kūrybą. Mokėti mažiau, bet jeigu tai replika ar tiesiog nugvelbta dizaino idėja, man nėra priimtina“, – neslėpė L.Šurnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.