Žvaigždžių savaitėje – padauginusi Pamela Anderson ir neatpažįstamas Jimas Carrey

Padauginusi gražuolė

 Aktoriai Pamela Anderson ir Jimmas Carey.<br> ViDaPress nuotr.
 Aktoriai Pamela Anderson ir Jimmas Carey.<br> ViDaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Apr 30, 2017, 3:07 PM

Serialo „Gelbėtojai“ žvaigždė Pamela Anderson (49 m.) dar sykį susimovė. Aktorė jau ne pirmą kartą iš baro išeina vos pastovėdama ant kojų. Londone viešėjusi moteris nė nebandė pozuoti fotografams, o nuotraukos parodo, kad tam jau tiesiog nebūtų užtekę jėgų. Gražuolė ramstėsi tai į sienas, tai į aplinkinius žmones, kol galiausiai pasiekė automobilį. Vos prieš mėnesį užsienio žiniasklaidą apskriejo panašios nuotraukos. Tąsyk P.Anderson taip pat demonstravo puikų stilių, tačiau pamiršo saiką vartodama svaigiuosius gėrimus.

Aistra plastinėms operacijoms

Vos prieš kelias dienas brazilas Rodrigo Alvesas (33 m.) dar sykį ryžosi papildomoms botokso injekcijoms ir riebalų nusiurbimui. Lėle Kenu vadinamas vyras itin džiaugiasi naujausiu pokyčių rezultatu ir, rodos, nė neketina sustoti. R.Alvesas žinomas dėl savo polinkio į ekstremalius išvaizdos pokyčius. Jis jau iššvaistė daugiau kaip 400 tūkstančių eurų operacijoms ir injekcijoms. Skaičiuojama, kad vyras atkentėjo jau 57 rimtas kūno korekcijos operacijas. Pastarąjį kartą vyrui buvo siurbiami riebalai nuo liemens ir kojų. Rodrigo paaiškino, kodėl leidosi papildomas riebalų injekcijas ir į sėdmenis, kad jie atrodytų putlesni. „Bandžiau tokių rezultatų pasiekti sportuodamas, bet man taip skaudėjo visą kūną... Todėl dešimčiai dienų užsidariau klinikoje ir SPA centre, kur man buvo pašalinta apie tris litrus riebalų, o dalis suleista į sėdmenis. Dabar mano užpakaliukas atrodo nuostabiai! Mėgstu šokti kambaryje ir žiūrėti, kaip jis juda. Tačiau dabar sunku įsisprausti į aptemptus džinsus“, – atvirai kalbėjo R.Alvesas. Vis dėlto naujasis R.Alveso tikslas – nebe lėlė Kenas, bet žavingasis Piteris Penas.

Suplanuotos skyrybos?

Oficialios skyrybos su aktoriumi Johnny Deppu (53 m.) (nuotr. kairėje) įsigaliojo tik šių metų pradžioje, o jo buvusi žmona Amber Heard (30 m.) jau galvoja apie kitas vestuves. Rodos, skyrybos jaunos moters visai neišgąsdino, todėl mintis apie dar vieną santuoką su milijonieriumi „Tesla“ vadovu Elonu Musku (45 m.) jai atrodo išties viliojanti. Moters tėvas patvirtino, kad Amber svajoja apie šeimą ir vaikus su Elonu. Dar sausį aplinkai artimas šaltinis skelbė, kad Amber dėl nutrūkusios santuokos su J.Deppu džiaugiasi dėl dviejų priežasčių – kad ji pagaliau laisva, nepriklausoma moteris ir gali oficialiai susitikinėti su kitu vyru. Šaltinis pridūrė, kad per praėjusių metų Kalėdas Amber visiems artimiesiems ir bičiuliams pranešė žinią apie naują mylimąjį.

Nepageidaujami svečiai

Netrukus vestuves atšoksianti Kembridžo kunigaikštienės Catherine sesuo Pippa Middleton (33 m.) savo šventėje nepageidauja net artimų šeimai asmenų. Viena tokių – būsimojo vyro Jameso Matthewso (41 m.) brolio mylimoji Vogue Williams (31 m.). Skelbiama, jog Pippa baiminasi, kad modelis ir TV veidas Vogue gali ją užgožti. O to juk nenorėtų nė viena nuotaka. Maža to, atsargiai kalbama, kad vestuvėse nepageidaujama gali būti ir princo Harry mylimoji Meghan Markle. Tačiau šios žinios Pippa oficialiai dar nepatvirtino. Pora susituoks gegužės 20-ąją Šv.Marko bažnyčioje Berkšyre. Tai – vos dešimt kilometrų nuo Pippos vaikystės namų.

Šokiruojantys pokyčiai

Aktorius Jimas Carrey (55 m.) su gerbėjais pasidalijo retai daromomis asmenukėmis. Vis dėlto milijonai aktoriaus talento gerbėjų liko ne sužavėti, o priešingai – šokiruoti, nes vyras tiesiog neatpažįstamas. Nuotraukoje J.Carrey rankose laiko triušiuką ir visus sveikina Velykų proga. Vos pamačius naujausią nuotrauką paaiškėjo, kad žavinga vyro išvaizda – jau tik prisiminimai. Užsiauginęs ilgesnius plaukus ir vešlią barzdą jis nė kiek neprimena daug ryškių vaidmenų sukūrusios žvaigždės. Keletas aktoriaus gerbėjų negailėjo ir aštresnių žodžių. „Žiūrėjau į šią nuotrauką gal kelias minutes, kol susivokiau, kad žiūriu į Jimą Carrey. Visiškai neatpažįstamas...“ – rašė keletas jų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.