Bradas Pittas prisipažino – šeima su Angelina Jolie sugriuvo dėl alkoholio

2017 m. gegužės 3 d. 20:43
Lrytas.lt
Praėjusių metų rugpjūtį Angelina Jolie ir Bradas Pittas pranešė apie savo skyrybas. Ši daug kam netikėta žinia buvo lydima pranešimais apie B.Pitto smurtą prieš vaikus. Neva idealia vadinta skirtingais kelias pasuko būtent dėl to. Ir tik dabar B.Pittas prabilo apie skyrybų priežastį.
Daugiau nuotraukų (13)
Interviu jis davė žurnalui „GQ Style“. Vyrams skirtame žurnale jis prisipažino, kad skyrybos jam prilygsta gedului ir kad šeimą sugriovė girtuokliavimas.
„Tai mano kaltė. Sakoma, jeigu myli – paleisk. Nes jei myli – nesisavini. Dabar žinau, ką iš tiesų tai reiškia, nes išgyvenau tai“, – sakė Holivudo aktorius.
Jis tikino, kad dabar jam pavyko atsisakyti alkoholio, tačiau gyvenant su A.Jolie jis nevengdavo taurelės. Būtent jo potraukis alkoholiui ir buvo viena iš skyrybų priežasčių.
„Nuo tos dienos, kai baigiau koledžą, nebuvo nei dienos, kad nebūčiau išgėręs ar kitaip apsvaigęs“, – atvirai prisipažino jis.
Taip aktorius tikino ieškojęs nusiraminimo. Tiesa, jis pabrėžė, kad sukūręs šeimą atsisakė kitų savo priklausomybių. Tačiau alkoholis jo gyvenime liko. Dabar atsisakęs alkoholio jis geria tik spanguolių sultis ir vandenį.
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.