Apie meilę nelinkusi atvirauti Ingrida Kazlauskaitė: „Aš gyvenu savo pasakoje“

Artėjant vienai gražiausių pavasario švenčių – Mamos dienai – dažnam galvoje pradeda skambėti populiariausios mamoms skirtų dainų melodijos. Tūrbūt daugiausiai tokių dainų yra sukūrusi žinomiausia lietuviškos scenos pora – Liveta ir Petras Kazlauskai. Kartu su dukra Ingrida Kazlauskaite kulinarinėje TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ apsilankę dainininkai pasakojo vis dar intensyviai koncertuojantys, o visuomet žavi ir jaunatviška Liveta atviravo, kaip išlaiko savo moterišką žavesį.

Dainininkė Ingrida Kazlauskaitė.<br>T.Bauro nuotr.
Dainininkė Ingrida Kazlauskaitė.<br>T.Bauro nuotr.
I.Kazlauskaitė<br>G.Bitvinsko nuotr.
I.Kazlauskaitė<br>G.Bitvinsko nuotr.
Ingrida Kazlauskaitė kūną papuošę tatuiruote.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Ingrida Kazlauskaitė kūną papuošę tatuiruote.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 5, 2017, 11:32 AM, atnaujinta May 5, 2017, 11:35 AM

Laidoje „Virtuvės istorijos“ televizijos žiūrovai turėjo galimybę išvysti ne tik profesionalios šefės Ilonos Juciūtės patarimus, kaip pagaminti gardžius Motinos dienos pusryčius, bet ir išgirs vienos tvirčiausių Lietuvos pramogų pasaulio šeimų interviu.

Jau kelis dešimtmečius scenoje savo dainomis žavinti L.Kazlauskienė – vis dar jaunatviška ir energinga. Paklausta, kas jai padeda išlaikyti grožį, žinoma moteris atskleidė, kad tai – noras visuomet patikti savo vyrui.

Norėdama pasveikinti mamą laidoje apsilankiusi Ingrida Kazlauskaitė pasakojo, kad su mama jas sieja itin glaudus ryšys: „Bendraujame ir kaip su mama, ir kaip su drauge. Tai šilti ir moteriški pokalbiai. Labai džiaugiuosi, kad mano mama yra labai jaunatviška, ji yra labai graži moteris, mėgstanti puoštis. Man, kaip merginai, tai yra labai smagu.“

Kalbėdama apie savo asmeninį gyvenimą ir mylimąjį I.Kazlauskaitė išliko paslaptinga. „Aš šitą laikausi sau, tai yra moteriškos paslaptys. Jei reiktų dar pasakyti, kas jis toks, o žinot, kaip šiais laikais tuos vyrus ima ir nuneša. Bet aš gyvenu savo pasakoje“, – šypsodamasi sakė moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.