Emmanuelio Macrono žmoną Brigitte patobulino chirurgo skalpelis?

Metai iš metų prancūzų tauta buvo tituoluojama kaip subtilaus ir išlaikyto stiliaus lyderė, Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono žmona Brigitte yra vienas aiškiausių šio bruožo įrodymų. 

B.Trogneux ir E.Macrono santykiams tėvai nepritarė, nes porą skiria 24 metai.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
B.Trogneux ir E.Macrono santykiams tėvai nepritarė, nes porą skiria 24 metai.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Kad galėtų būti su E.Macronu, B.Trogneux paliko vyrą, su kuriuo augino tris vaikus.<br>„Scanpix” nuotr.
Kad galėtų būti su E.Macronu, B.Trogneux paliko vyrą, su kuriuo augino tris vaikus.<br>„Scanpix” nuotr.
<br>Scanpix nuotr.
<br>Scanpix nuotr.
<br>Scanpix nuotr.
<br>Scanpix nuotr.
<br>Scanpix nuotr.
<br>Scanpix nuotr.
<br>Scanpix nuotr.
<br>Scanpix nuotr.
<br>Scanpix nuotr.
<br>Scanpix nuotr.
<br>Scanpix nuotr.
<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

May 8, 2017, 7:17 PM, atnaujinta May 8, 2017, 8:06 PM

Net būdama 24-eriais metais vyresnė už savo vyrą, Brigitte spinduliuodama jaunyste atrodo gerokai jaunesnė nei iš tikrųjų yra, mat pirmajai šalies damai yra 64-eri metai. 

Stovėdama ant scenos prie savo vyro Paryžiaus Luvre ir švenčiant jo pergalę rinkimuose, Brigitte Trogneux sužavėjo auditoriją savo žavesiu. Buvusi mokytoja, dabar jau turinti anūkų, nustebino savo jaunatvišku žavesiu ir lengvomis šviesiaplaukės garbanomis. Brigitte Paryžiuje palaikė savo vyrą visų rinkimų metu, kurį sutiko dar dirbama jo mokytoja mokykloje. 


Taigi, kokia pirmosios Prancūzijos damos jaunatviškumo paslaptis? Grožio ekspertai įvardijo tai, kas jaunina trijų vaikų motiną Brigitte. Jie teigė, jog ryškiausias jos akcentas yra elegantiški ir figūrą pabrėžiantys rūbai. 

Nors Brigitte niekada neaptarinėjo savo grožio subtilybių ir nepripažino dariusis jokių procedūrų, daktaras Rossas Perris tikina, jog damos jaunatviška išvaizda, lieknas ir atletiškas kūnas bei stori šviesūs plaukai slepia bet kokius senėjimo ženklus.  Kiti ekspertai mano, jog Brigitte tikrai darėsi veido pakėlimo operacijas bei turėjo botokso injekcijų. 

Remiantis tyrimais, beveik trečdaliai moterų dar iki 50-ties pradeda slinkti plaukai, tačiau Brigitte vis dar gali pasigirti storomis garbanomis. Plaukų stilistai tikina, jog prie damos plaukų galimai prisilietė specialistai. Jų teigimu, akivaizdu, kad Brigitte prisiaugino plaukų taip padidindama jų apimtį. 

Larry King" salono stilistas sakė: „Jos stilius labiau apibūdinamas kaip jaunatviškas, švelnus bei kiek nerūpestingas nei klasikinis ar senamadiškas. Ji pasirinko modernesnę trumpai kirptų plaukų šukuoseną su besikedenančiais ir pilnais kirpčiukais bei veidą įrėminančiomis šviesiomis sruogomis. Taip pat ji pridėjo keletą priaugintų sruogų, tam, kad sukurtų didelę tekstūrą bei storų plaukų vaizdą''. 

Taip pat Brigitte ypač daug dėmesio skiria savo odos priežiūrai. Daktarė Ifeoma Ejikeme pabrėžia, jog Prancūzijos prezidento žmona turi dailią kaulų struktūrą, o jos odos būklė byloja apie ypač griežtą odos priežiūrą,

Nors ji visuomet neigė dariusis plastines operacijas, ekspertai tikina, jog ji galimai buvo paliesta skalpelio. Plastikos chirurgas Julianas de Silva teigė: „Visai aišku, jog Brigitte deda visas pastangas ir iš visų jėgų prižiūri savo išvaizdą, ji atrodo bent 10 metų jaunesnė nei iš tikrųjų yra. Jos oda atrodo ypač tvarkinga, ji turi labai nedaug raukšlių po akimis ar ant kaktos. Jos veide raukšlių yra tik prie lūpų ir akių kampučių. Įmanoma, jog ji turėjo bent kelias botokso injekcijas praeityje, tačiau jei jas ir naudojo, tai su saiku ir gana subtiliai, kad pasiektų naturalų efektą''. 

Kita medikė taip pat teigia, jog labai tikėtina, kad Brigitte tobulino savo išvaizdą chirurginiu būdu. Ji teigė, kad Brigitte tikrai darėsi tam tikras procedūras. Tikėtina, jog tai buvo odos išlyginimas botoksu aplink akis, tam, kad pagyvintų žvilgsnį. Akivaizdu, jog Brigitte padailino savo nosį'', - teigė medikė.

Pro ekspertų akis taip pat nepraslydo pirmosios Prancūzijos ledi šypsena. Teigiama, jog viršutiniai Brigitte dantys yra papuošti keramikinėmis karūnėlėmis ir išbalinti, nes jie akivaizdžiai šviesesni nei likusių dantų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.