Žinomos mamos pasidalijo mintimis apie Motinos dieną

Savaitgalį prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ įvyko nemokamas renginys vaikams „Sukurk knygelę mamytei“. Renginys skirtas  Motinos dienai.

Savaitgalį prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ įvyko nemokamas renginys vaikams „Sukurk knygelę mamytei“.<br>V.Morkvėno nuotr.
Savaitgalį prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ įvyko nemokamas renginys vaikams „Sukurk knygelę mamytei“.<br>V.Morkvėno nuotr.
Daugiau nuotraukų (32)

Lrytas.lt

May 8, 2017, 10:22 AM, atnaujinta May 8, 2017, 10:58 AM

Jaukioje „Panoramos“ centrinėje aikštėje buvo įkurtos Knygų kūrybos dirbtuvės: vaikučiai piešė savo mamytę, rašė jai mieliausius žodžius, spalvino gražiausias gėles ir sukurtą savo kūrybos knygutę dovanojo mylimai Mamytei!

Renginį aplankė ir būrys žinomų mamyčių, kurios pasidalino mintimis apie tai, ką joms reiškia Mamos diena ir kaip ji yra švenčiama jų šeimoje.

Pasak drabužių dizainerės Mildos Bordeaux, „Mamos diena – tai visada daug ašarų... be abejo, džiaugsmo. Ryte visada randu sūnaus Beno piešinėlį, darbelį ar gėlytę. Miela iki graudumo! Po to manęs laukia mažojo džentelmeno išskirtiniai pusryčiai mylimai mamytei! Kas gali būti nuostabiau? O tada metas aplankyti ir nudžiuginti savo mamą. Su puokšte orchidėjų – mylimiausių mamos gėlių – keliaujame į jos namus. Vaišės, prisiminimai ir, žinoma, gražiausi nuoširdžiausi padėkos žodžiai...“

Prima balerina Olga Konošenko-Zariankina, laukdama, kol jos dukrytė Amelija sukurs knygelę, pasidžiaugė, kad Mamos diena – tai nuostabi proga praleisti laiką kartu ir pasimėgauti viena kitos dėmesiu. Mamos dieną Olga planuoja atšvęsti trise su mama ir dukryte užmiestyje gamtoje. „Turiu be galo didelę laimę gyventi kartu su savo mama. Norėčiau visoms mamoms palinkėti būti mylimoms, džiaugtis vaikais ir džiaugtis gyvenimu.“

Vaikučiai savo meilę mamytėms išreiškė ir muzika, ir daina, ir šokiu – „Panoramos” scena buvo atvira Mažųjų talentų pasirodymams: skambėjo eilės, palinkėjimai mamytėms, grojo kanklių, sintezatoriaus muzika. Mažieji kūrėjai sulaukė ir mielų dovanėlių. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.