Žvaigždžių savaitėje – karalienės Elizabeth II vyro Philipo netikėtas sprendimas

Atsistatydinimas

 ViDA Press nuotr.
 ViDA Press nuotr.
 Liv Tyler šeima ir Angelina Jolie su Bradu Pittu.<br> ViDA Press nuotr.
 Liv Tyler šeima ir Angelina Jolie su Bradu Pittu.<br> ViDA Press nuotr.
 ViDA Press nuotr.
 ViDA Press nuotr.
 ViDA Press nuotr.
 ViDA Press nuotr.
 ViDA Press nuotr.
 ViDA Press nuotr.
 ViDA Press nuotr.
 ViDA Press nuotr.
 ViDA Press nuotr.
 ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

May 14, 2017, 8:39 PM

Pirmosiomis gegužės dienomis Jungtinės Karalystės karališkieji rūmai pateikė netikėtą karališkosios šeimos sprendimą. Skelbiama, kad karalienės Elizabeth II vyras princas Philipas (95 m.) atsistatydino iš karališkųjų pareigų. Karališkieji rūmai išplatino ir viešą pareiškimą: „Karališkoji Didenybė Edinburgo kunigaikštis nu-sprendė nebetęsti karališkųjų įsipareigojimų nuo šių metų rudens. Princas Philipas turi visišką karalienės Elizabeth II palaikymą. Žinoma, princas Philipas dalyvaus suplanuotuose susitikimuose nuo dabar iki rugpjūčio individualiai ar lydėdamas karalienę. Vis dėlto princas nebepriims jokių naujų kvietimų ką nors aplankyti ar pasitarti. Net ir po to jį bus galima kartais pamatyti viešuose renginiuose“, – skelbiama pranešime. Šaltiniai teigė, kad paskalos apie pablogėjusią vyro sveikatą tėra gandai. Teigiama, kad princo sveikata, atsižvelgiant į jo amžių ir ligas, gera.

Šeimos ardytojas

Praėjusių metų rugpjūtį Angelina Jolie (41 m.) ir Bradas Pittas (53 m.) pranešė apie savo skyrybas. Ši daug kam netikėta žinia buvo lydima pranešimų apie B.Pitto smurtą prieš vaikus. Neva idealia vadinta pora skirtingais kelias pasuko būtent dėl to. Ir tik dabar B.Pittas prabilo apie skyrybų priežastį. Jis prisipažino, kad skyrybos jam prilygsta gedului ir kad šeimą sugriovė girtuokliavimas. „Tai mano kaltė. Sakoma, jeigu myli – paleisk, nes jei myli – nesisavini. Dabar žinau, ką iš tiesų tai reiškia, nes išgyvenau tai“, – sakė Holivudo aktorius. Jis tikino, kad dabar jam pavyko atsisakyti alkoholio, tačiau gyvenant su A.Jolie jis nevengdavo taurelės. Būtent jo potraukis į alkoholį ir buvo viena skyrybų priežasčių.

Laiminga mama

Aktorė Liv Tyler (39 m.) pasauliui parodė žavingus savo vaikus naujame reklaminiame filmuke. Vaizdo įraše nusifilmavę dvejų metų Sailoras ir vos devynių mėnesių dukra Lula jau tapo reklamos veidais. Reklaminis filmukas skelbia žinutę, kokia laimė būti mama. Reklamoje taip pat yra įkvepiančių moterų frazių apie savo patirtį. „Dažnai galvoju apie dalykus, kuriuos man sakydavo močiutė ir mama. Prisiminti mamos patarimus labai svarbu. Visuomet galvoju, kaip man bendrauti su savo vaikais, kad ir jie mano žodžius įsimintų visam gyvenimui“, – atviravo aktorė.

Viešas prisipažinimas

Skandalingai pagarsėjusi dainininkė Miley Cyrus (24 m.) viešai paskelbė, kad atsisakė svaigalų ir mėgaujasi mylimo vyro meile. Paaiškėjo, kad itin jauna išgarsėjusi Miley net keletą metų buvo priklausoma nuo marihuanos. „Galbūt skambės beprotiškai, bet aš jau tris savaites nerūkiau „žolės“, o tai yra ilgiausias laiko tarpas. Jaučiuosi puikiai, kai mano aplinkoje yra tik tie žmonės, kurie skatina mane tapti geresnę“, – atviravo ji. Maža to, atlikėja teigė, kad atsisakė ir alkoholio. Rodos, atsinaujinęs romanas su Liamu Hemsworthu dainininkę sugrąžino į doros kelią.

Turistas

Garsusis aktorius Arnoldas Schwarzeneggeris (69 m.) atostogaudamas Paryžiuje kaip reikiant apstulbino ten viešėjusius turistus. Vyro pomėgis sportuoti neblėsta net sulaukus solidaus amžiaus. Tad nieko nelaukdamas aktorius nusprendė, kad geriausiai Paryžių apžiūrės važinėdamas dviračiu. Stabtelėjęs įsiamžinti asmenukėse žymiausiose Paryžiaus vietose A.Schwarzeneggeris elgėsi lyg paprastas turistas. Ir nors ne iškart gerbėjai sugebėjo atpažinti garsenybę, netrukus aktorius galėjo lygintis su garsiuoju Eiffelio bokštu, mat turistai norėjo įsiamžinti ir šalia bokšto, ir su aktoriumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.