Kourtney Kardashian gina savo garbę – buvusį mylimąjį metė dėl priklausomybės seksui

Garsiosios Kardashianų šeimynėlės kuriamas realybės šou ir vėl aiškinasi Kourtney Kardashian (38 m.) ir buvusio mylimojo Scotto Disicko (33 m.) santykių peripetijas.

 Scottas Disickas ir Kourtney Kardashian.<br> VidaPress nuotr.
 Scottas Disickas ir Kourtney Kardashian.<br> VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 16, 2017, 7:21 PM

Trijų atžalų susilaukusi pora sulaukė Kourtney ultimatumo. Moteris naujausioje realybės šou serijoje rėžė, kad jie – niekada nebesusitaikys ir kad Scottas nebeturėtų jokių vilčių. K.Kardashian nevyniojo žodžių į vatą ir buvusį mylimąjį išdėjo į šuns dienas. 

„Jam tikrai nepridėjo garbės prisipažinimas, kad jis – priklausomas nuo sekso. Jis turėjo šansą pasitaisyti, tačiau to nesugebėjo. Išties maniau, kad kartu nugyvensime iki gyvenimo galo ir padariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau šiuos santykius. Tačiau jam tikrai nereikia vaidinti kažkokios aukos“, - mano K.Kardashian.

Visa Kardashianų moterų grupė aptarinėjo poros santykius nieko neslėpdama. Jų nuomone, svetimą moterį pasikviesti kartu į šeimos atostogas ir užsiimti su ja seksu – nesuvokiamas sprendimas. Metų pradžioje Kosta Rikoje atostogavusi šeima įsivėlė į tikrą neištikimybės skandalą.

Ir, nors pora tai skiriasi, tai taikosi jau dvejus metus, ateities kartu nebemato. Kourtney širdis neatlyžo net tada, kai Scottas viešai prisipažino, kad ji – jo gyvenimo moteris.

Kourtney pyktis – ne be priežasties. Atostogų metu užėjusi į viešbučio kambarį, mylimą vyrą lovoje ji užtiko su kita.

„Jaučiu, kad man reikia paskutinio pokalbio su juo tam, kad vienas kitam pasakytume, jog tai – taškas mūsų santykiuose. Manau, kad taip geriau bus mums abiems“, - svarstė realybės šou žvaigždutė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.