Policijos generalinis komisaras Linas Pernavas pasidalino savo vestuvių akimirka

Paprastai Lietuvos policijos generalinis komisaras Linas Pernavas (40 m.) savo feisbuko paskyroje dalinasi oficialia policijos informacija ar internetinių portalų nuorodomis apie policijos veiklą. Tačiau ketvirtadienio vakarą jis parodė jautriąją savo pusę ir pasidalino savo su žmona Jūrate vestuvių akimirka.

 Linas Pernavas su žmona Jūrate.
 Linas Pernavas su žmona Jūrate.
 Linas Pernavas su žmona Jūrate.
 Linas Pernavas su žmona Jūrate.
Generalinis komisaras L.Pernavas.
Generalinis komisaras L.Pernavas.
L.Pernavas.<br>M.Patašiaus nuotr.
L.Pernavas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 25, 2017, 10:24 PM, atnaujinta May 25, 2017, 10:28 PM

„Lygiai prieš 21-erius metus“, - nuotrauką parašu papildė L.Pernavas ir sulaukė gausybės sveikinimų vestuvių metinių proga.

Su žmona Jūrate L.Pernavas augina tris sūnus. Su Jūrate Linas susipažino dar mokykloje - Jūratė buvo jo klasės draugė. Po mokyklos pora pasuko tuo pačiu keliu - Jūratė taip pat dirba policijoje.

L.Pernavo bendraamžė žmona Jūratė – Ignalinos rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio vyresnioji specialistė. Po abitūros egzaminų ji nedvejodama pasirinko studijas Vilniaus aukštesniojoje pedagogikos mokykloje, o vėliau – tuomečiame Vilniaus pedagoginiame universitete. Dirbti policijoje moteris pradėjo 1999 metais. 

„Kai man pasiūlė darbą policijoje, gyvenome Didžiasalyje, o Linas dirbo Ignalinoje. Pamaniau – kodėl gi ne? Juk ir vyrą dažniau matysiu, ir užsiimsiu mėgstama veikla su vaikais bei paaugliais“, – prieš keletą metų pasakojo „Lietuvos rytui“ pasakojo J.Pernavienė. 

Netrukus sutuoktiniai su pirmagimiu Ryčiu iš Didžiasalio persikėlė į Ignaliną – iš pradžių įsigijo butą, o vėliau – namą. Vėliau susilaukė sūnų Svajūno ir Jogailos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.