Įžymybės, dėl apvalių kūno formų nesukančios sau galvos

Pramogų pasaulyje sėkme mėgaujasi ne tik lieknos gražuolės, kurios stengiasi atsikratyti kiekvieno papildomo riebalų gramo. Kai kurios įžymybės dėl apvalių kūno formų nesuka galvos.

 Adele, Melissa McCarthy, Tess Holliday.<br> "ViDA Press" nuotr.
 Adele, Melissa McCarthy, Tess Holliday.<br> "ViDA Press" nuotr.
 Adele.<br> "ViDA Press" nuotr.
 Adele.<br> "ViDA Press" nuotr.
 Tess Holliday.<br> "ViDA Press" nuotr.
 Tess Holliday.<br> "ViDA Press" nuotr.
 Kim Kardashian.<br> "ViDA Press" nuotr.
 Kim Kardashian.<br> "ViDA Press" nuotr.
 Kate Upton.<br> "ViDA Press" nuotr.
 Kate Upton.<br> "ViDA Press" nuotr.
 Kate Winslet. <br> "ViDA Press" nuotr.
 Kate Winslet. <br> "ViDA Press" nuotr.
 Jennifer Love Hewitt<br> "ViDA Press" nuotr.
 Jennifer Love Hewitt<br> "ViDA Press" nuotr.
 Melissa McCarthy.
 Melissa McCarthy.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

May 28, 2017, 9:48 AM, atnaujinta May 28, 2017, 9:51 AM

Britų dainininkė Adele (28 m.), kurios apdovanojimų kolekcijoje yra „Oskaras“, Auksinis gaublys, daugiau nei dešimt „Grammy“ statulėlių, visiškai nesidomi savo kūno formomis. Nors 175 cm ūgio atlikėjos svoris artėja prie 100 kilogramų, ji neketina lieknėti.

„Manęs nuolat klausinėja apie kūną, svorį, drabužių dydį ir rengimosi stilių. Atrodo, žmonėms nesuprantama, kaip sėkmės sulaukiau būdama apkūni. Aš niekada nerašiau muzikos akims, aš ją kūriau ausims.

Niekada netroškau atrodyti kaip mergaitė iš blizgaus žurnalo viršelio. Pradėsiu laikytis dietos tik tuo atveju, jeigu nepajėgsiu mylėtis“, – sakė dainininkė.

Žvaigždė atvirai prisipažino, kad dievina saldumynus ir nekenčia sporto, todėl niekada nespraus savęs į kampą dėl vapsvos liemens.

Vis dėlto garsenybei tenka lankytis sporto klube. Ten ji pirmenybę teikia pratimams su svarmenimis. Taip pat Adele stengiasi sveikai maitintis, o pastaruoju metu pamėgo daržovių ir vaisių tyres.

Amerikiečių aktorė Melissa McCarthy (46 m.) pernai susižėrė 33 milijonus JAV dolerių ir užėmė antrą vietą tarp geriausiai uždirbančių aktorių moterų. Ji nusileido tik Jennifer Lawrence (46 mln. dolerių).

Sėkmę komedijų aktorei lėmė ne tik puikus humoro jausmas, bet ir išraiškinga figūra.

156 cm ūgio Melissa, sverianti 90 kg, kolegei Rebel Wilson (37 m.), kurios ūgis 159 cm, o svoris 106 kg, prisiekė, kad niekada nesilaikys dietų. R.Wilson atsakė taip pat.

M.McCarthy išgarsino kriminalinė drama „Ji – šnipė“, komedija „Tapatybės vagilė“ ir veiksmo filmas „Vienas šūvis. Dvi kulkos“, o pasaulinį pripažinimą pelnė vaidmuo romantinėje komedijoje „Prisirpusios pamergės“ – už jį buvo nominuota „Oskarui“.

Melissos kraityje – ir „Emmy“ apdovanojimas už vaidybą seriale „Maikas ir Molė“.

Aktorė žiūri, ką valgo, lankosi sporto salėje, bet nenori savęs kankinti griežtomis dietomis ar gultis po plastikos chirurgo skalpeliu. Prieš dvejus metus Melissa pristatė savo drabužių liniją, skirtą apkūnioms moterims.

Kate Upton (24 m.) – modelis ir aktorė, kurios kūno formos nė iš tolo nepanašios į idealias. Vis dėlto žurnalas „People“ Kate išrinko seksualiausia 2014-ųjų moterimi.

Ketvirtojo dydžio krūtinė žavi vyrus, o moterys negali suprasti, kaip galima būti modeliu, kai liemens apimtis – beveik 80 centimetrų.

„Kai man sako, kad esu stora, imu juoktis. Būtent apie tokią figūrą svajojau visą gyvenimą. Neketinu savęs marinti badu, kad tapčiau liesa. Noriu mėgautis gyvenimu, o be maisto ir geros nuotaikos tai nelabai įmanoma“, – sakė Kate.

Jeigu fotomodelis Kim Kardashian (36 m.) staiga ryžtųsi susimažinti sėdmenis, tikėtina, kad prarastų gerbėjų susidomėjimą. Nors žmonės neretai kritiškai vertina Kim iškilumus, ji ne tik nesigėdija savo apimčių, bet ir daro viską, kad jos nė centimetru nesumažėtų.

Apimtys 98-66-102 padarė K.Kardashian garsenybe ir padėjo uždirbti šimtus tūkstančių dolerių. Socialiniuose tinkluose jos skelbiamais įrašais dalijasi 95 milijonai žmonių.

Kim tvirtina sverianti apie 54 kilogramus, bet gerbėjai tuo netiki. Taip pat daug kas abejoja, kad jos apvalumai natūralūs.

Kim įtariama piktnaudžiaujanti plastinėmis operacijomis. Pramogų verslo atstovė tai neigia – į vieną TV laidą ji atėjo nešina rentgeno nuotraukomis, kad įrodytų, jog jokių implantų sėdynėje nėra ir niekada nebuvo.

Amerikietė Tess Holliday (31 m.) – viena apkūniausių modelių pasaulyje. 160 cm ūgio moteris sveria 155 kg ir neketina nieko keisti.

„Vyrams atrodau beprotiškai seksuali“, – sakė Tess. Modelis savo veikla stengiasi įrodyti, kad ir apkūnios moterys yra gražios, seksualios, mylimos ir besidžiaugiančios gyvenimu.

„Reikia suprasti, kad negali būti visi vienodi. Šiame pasaulyje turi užtekti vietos visiems“, – kalbėjo prieš penkerius metus laimingai ištekėjusi ir sūnų auginanti T.Holliday.

Komedijos „Širdžių ėdikės“ žvaigždė Jennifer Love Hewitt (38 m.) susilaukusi kūdikio priaugo 20 kilogramų, tad grakšti figūra – tik prisiminimas. Tiesa, net ir drastiškai pasikeitus kūno apimtims aktorė nesijaučia nejaukiai.

Ji ne kartą džiaugėsi, kad yra laiminga santuokoje su bendraamžiu aktoriumi Brianu Hallisay, ir dievagojosi nesikankinsianti treniruoklių salėje, kad susigrąžintų grakštumą.

„Bijau prarasti iškilumus, nes su jais išnyktų ir mano individualumas“, – įsitikinusi aktorė.

Kartais juokaujama, kad britams labiausiai patinka kalbėti apie orą ir tėvynainės aktorės Kate Winslet (41 m.) svorį.

„Oskaro“ laureatė visada pabrėžia, kad yra patenkinta savo kūnu. Būdama 15 metų Kate svėrė 90 kilogramų, vėliau sulyso, bet nestipriai.

2003-iaisiais vienas žurnalas išspausdino pakoreguotą K.Winslet nuotrauką, kurioje ji atrodė lieknesnė, nei yra iš tikrųjų. Bet kuri kita aktorė būtų tuo tik apsidžiaugusi, tačiau ne Kate. „Aš nenoriu, kad žmonės mane laikytų veidmaine“, – pareiškė ji.

Kate apie savo išvaizdą kalba žodžiais, kurie turėtų įkvėpti visas apkūnias moteris: „Turiu tik vieną gyvenimą ir nenoriu jo praleisti galvodama apie savo sėdynės dydį.“

Parengė Rūta Peršonytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.