Krepšininko Lino Kleizos žmona Agneta tapo serialo aktore

Žinomo krepšininko Lino Kleizos žmona Agneta Kleizienė – veikli moteris. Ji ne tik sūnelio Jokūbo mama, vadovauja nuosavam verslui, bet dar ir randa laiko maloniai veiklai. Žavi moteris nusifilmavo komiškame TV3 televizijos seriale „Šviesoforas“, kuriame įkūnijo pačią save. 

 Agneta Kleizienė seriale „Šviesoforas“.<br>TV3 nuotr.
 Agneta Kleizienė seriale „Šviesoforas“.<br>TV3 nuotr.
 Agneta Kleizienė seriale „Šviesoforas“.<br>TV3 nuotr.
 Agneta Kleizienė seriale „Šviesoforas“.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-05-29 18:16, atnaujinta 2017-05-30 11:02

TV3 serialo žiūrovai turės galimybę išvysti A. Kleizienę. Komiškame seriale debiutuojanti žavi moteris tikino, kad tai buvo smagi patirtis.

„Manau, kad man sekėsi neblogai, nes vaidmuo nebuvo labai sudėtingas. Reikėjo vaidinti pačią save. Filmavimo aikštelėje jaučiausi visiškai gerai, tik nustebau, kiek daug žmonių dirba prie vieno kadro“, – šypsodamasi apie naują patirtį pasakojo A. Kleizienė. 

Gausią serialo komandą krepšininko L. Kleizos žmona priėmė Vilniaus senamiestyje įsikūrusiuose savo jaunystės, grožio ir sveikatos namuose „Molecule“, kurie vienai dienai tapo filmavimo aikštele. „Kažkada mokykloje man pranašavo aktorės karjerą. Bet dabar suprantu, kad neturėčiau tam visų reikiamų savybių. Šio amato tikrai reikia mokytis“, – paragavusi aktorystės duonos sakė A. Kleizienė. 

Nors A. Kleizienė ne vienerius metus dirbo modeliu užsienyje ir Lietuvoje, tačiau prisipažino, kad prieš serialo filmavimo kameras vis tik šiek tiek jaudinosi: „Teko ne kartą filmuotis, tiesioginiame eteryje esu vedusi laidą, tad prieš filmavimo kameras tikrai nesu naujokė. Nors neneigsiu, mažas jauduliukas išlieka visada.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.