Olivija Plekavičiūtė apie „auksinį jaunimą“: „Neapsigaukite tuo tobulu gyvenimu“

Mados tinklaraštininkė ir stilistė Olivija Plekavičiūtė, kaip ir daugelis garsenybių, socialiniame tinkle demonstruoja rožėmis klotą gyvenimą. Tačiau prakalbus esą ji – „auksinio jaunimo“ atstovė, Olivija gerbėjams priminė paprastą taisyklę: socialiniame tinkle demonstruojama tik viena asmeninio gyvenimo pusė.

Stilistė Olivija Plekavičiūtė.<br>„Instagram“ nuotr.
Stilistė Olivija Plekavičiūtė.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 29, 2017, 10:06 AM

„Kokią nesąmonę atradau. Kad ir tas vadinamas „auksinis jaunimėlis“ yra toks pat jaunimas, kaip ir visi. Kažkada jau rašiau, neapsigaukite tuo „tobulu“ gyvenimu socialiniame tinkle „Instagram“. Ten visi keliamės tik gražiausias, įspūdingiausias akimirkas. 

O dažnai mes lygiai taip pat kaip ir visi turime sunkių išgyvenimų, kartais atrodo, kad viskas po kojomis griūva, nes tai – tikrieji išgyvenimai, prieš kuriuos visa ta „prabanga“ nublanksta. 

Taip, ji maloni. Bet gyvenime, man asmeniškai, yra svarbiausia šeima, draugai ir meilė – tai mylėti ir būti mylimai. Ir jei šių dalykų nėra, joks skrydis privačiu lėktuvu to neatpirks. Tad liaukitės žiūrėti kitų nuotraukas ir galvoti, kodėl jūsų gyvenimas ne toks.

Liaukimės trokšti materialių dalykų, jie suteikia tik labai laikiną džiaugsmą. O šeima, artimieji, meilė ar kitos panašios vertybės, kiekvienam individualiai, yra variklis, kuris veda labai toli ir suteikia prasmę gyventi“, - atvirą žinutę tūkstančiams sekėjų parašė O.Plekavičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.