Kukli mergaitė dingo: Ariel Winter paplūdimyje spinduliavo seksualumu

Kuklioji serialo „Moderni šeima“ žvaigždė Ariel Winter (19 m.), panašu, kratosi mažos mergaitės statuso. Jaunoji žvaigždė, toli gražu, neatrodo kukli ir uždara – pirmadienį socialinius tinklus užplūdo pikantiški kadrai iš merginos savaitgalio paplūdimyje. 

 Ariel Winter paplūdimyje.<br> ViDa press nuotr.
 Ariel Winter paplūdimyje.<br> ViDa press nuotr.
 Ariel Winter paplūdimyje.<br> ViDa press nuotr.
 Ariel Winter paplūdimyje.<br> ViDa press nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 30, 2017, 6:57 PM

Savo socialinių tinklų „Instagram“ bei „Snapchat“ paskyrose, mergina atvirai demonstravo savo kūną ir mažai dengiantį maudymosi kostiumėlį. 

Kompaniją merginai palaikė vaikinas Levi Meadenas. Vaizdo įraše „Snapchat“ programėlėje, Ariel nerūpestingai guli paplūdimyje, o jos vaikinas juokaudamas liečia merginos sėdmenis. 

Kiek vėliau, daugiau nei 3 milijonus sekėjų turinti žvaigždė savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo žvilgsnį kaustančiomis nuotraukomis, kuriose ji pozuoja priklaupusi ant smėlio tarp uolų. 

Išsirengusi mėgstanti pozuoti Holivudo žvaigždė jau ne pirmą kartą gerbėjus stebina tokiais kadrais. Pasitikėjimu savimi spinduliuojanti aktorė ne visada buvo tokia drąsi – nuo pat paauglystės ji kompleksavo dėl savo didelės krūtinės. Atsikratyti kompleksų merginai padėjo krūtų mažinimo operacija.

„Prisimenu, kad per savo sesers vestuves mano krūtinė buvo visiškai plokščia. Net galvojau: „Kaip norėčiau, kad man užaugtų krūtys!“ O jos ėmė ir užaugo per vieną naktį. Bet jos vis augo ir augo, atrodė, kad niekada nenustos augti...“ – prisiminimais dalijosi aktorė. 

Kaip bebūtų, dabar Ariel be baimės demonstruoja įspūdingą moterišką figūrą ir sulaukia daugybės komplimentų iš savo gerbėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.