Khloe Kardashian sunerimo – ar ji negalės turėti vaikų?

Nerimas apniuko garsiąją Khloe Kardashian (32 m.). Po profilaktinio vizito pas ginekologą, žvaigždė išgirdo netikėtą žinią – gali būti, jog moteris negalės pastoti. 

Khloe Kardashian.<br>„Instagram“ nuotr.
Khloe Kardashian.<br>„Instagram“ nuotr.
Khloe Kardashian.<br>„Instagram“ nuotr.
Khloe Kardashian.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 8, 2017, 8:18 PM

Khloe yra minėjusi, jog norėtų šeimos su dabartine antrąja puse, krepšininku Tristanu Thompsonu (26 m.). Žvaižgdė prasitarė, kad apie tai pora jau kalbėjo, mat Tristanas jau yra tėvas, o Khloe trokšta didelės šeimos. 

„Taip, aš norėčiau susituokti. Dar niekada nebuvau taip įsimylėjus. Norėčiau sukurti šeimą – mes apie tai jau kalbėjome“, – atviravo Khloe. 

Vizito metu daktaras Khloe atsargiai prasitarė, jog jos kiaušinėlių skaičius yra kur kas mažesnis nei daugelio jos amžiaus moterų. Po šio sakinio Khloe riebiai nusikeikė ir guodėsi ją lydėjusiai seseriai Kim, jog tai ne tokia patikros pabaiga, kokios tikėjosi.

„Kas, jei aš negalėsiu pastoti?“ – nerimo neslėpdama tarė moteris.

Nors vaiko pačiu artimiausiu metu žvaigždė neplanuoja, ji sakė jaučianti, jog tai turėtų nutikti. Vienas artimiausių šeimos šaltinių atskleidė, jog Khloe ir Tristanas į santykius žiūri labai rimtai. 

„Visi tikisi, jog dar iki vasaros galo pora susižadės“, – taip pat teigė šaltinis. 

Portalas lrytas.lt primena, jog Khloe Kardashian sesuo Kim taip pat turėjo bėdų dėl vaisingumo, tačiau dabar augina dukrelę North ir sūnų Saint.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.