Grožio patarimai, kad vasara būtų pati geriausia

Pasisveikinkime su mėgstamiausiu metų sezonu, juk kai temperatūra pakyla, kiekviena diena tampa tarsi šventė. Tačiau kaip bebūtų, didelis karštis gali tapti iššūkiu mūsų visai grožio rutinai. Kosmetikos ir parfumerijos tinklas „Douglas“ dalinasi patarimais, kurie pavers vasarą nerūpestingu ir gražiu laikotarpiu. 

Grožio patarimai, kad vasara būtų pati geriausia.<br>123rf.com
Grožio patarimai, kad vasara būtų pati geriausia.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-22 18:24

Vanduo ir drėkinimas

Kad oda būtų gaivi ir švelniai rožinė, svarbu nuolatos palaikyti tinkamą drėgmės kiekį ir juo aprūpinti visą kūną. Ekspertai rekomenduoja suvartoti apie 2,5 litro per dieną (ir į tai neįeina jokie vaisvandeniai). Taip pat geriau gerti šiltą mėtų arbatą, kai kieme yra labai aukšta temperatūra, nes mūsų kūnas užtrunka ilgiau, kol perdirba šaltus ar ledinius gėrimus.
 
Kalbant apie odos tekstūras, beveik visi odos tipai reikalauja švelnesnių ir lengvesnių kosmetikos priemonių nei žiemą. Dušo prausikliai ir geliai su Aloe vera, bambuku, citrina ir mėta padės kūnui reguliuoti temperatūrą ir atsilaikyti prieš karštį. Geriausia naudoti šią priemonę ištepant kaklą ir leisti vandens srovei padaryti visą gaivinamąjį darbą. Vietoje riebių ir maitinamųjų kremų, vasarą geriau rinktis gaivius purškiklius, kad odos drėgmė būtų išlaikyta. Šiuose produktuose yra daugiau vandens nei kremuose ar sviestuose, kuriuos naudojame žiemą, todėl jie padeda mūsų kūnui geriau išlaikyti drėgmę ir nesukuria nereikalingo lipnumo jausmo.

Apsauga nuo saulės

Tobulas makiažas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.