Savaitės blykstėse – nauja Faros tatuiruotė, Eglės Jurgaitytės išleistuvių laukimas

Žurnalas „Stilius“ prisimena praėjusios savaitės įsimintiniausius Lietuvos garsenybių nuotykius.

Grupės „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara <br>I.Degutienės nuotr.
Grupės „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara <br>I.Degutienės nuotr.
Dainininką sveikino   Dainius Martinaitis...
Dainininką sveikino Dainius Martinaitis...
... ir Vitalijus Cololo.
... ir Vitalijus Cololo.
Aleksandro pasveikinti atvyko ir  Merūnas Vitulskis su žmona Erika.
Aleksandro pasveikinti atvyko ir Merūnas Vitulskis su žmona Erika.
Alfas Ivanauskas  <br>R.Andre nuotr.
Alfas Ivanauskas <br>R.Andre nuotr.
Eglė Jurgaitytė
Eglė Jurgaitytė
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Jun 30, 2017, 7:14 PM

Gimtadienio dovana – ir tatuiruotė

Grupės „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara praėjusią savaitę atšventė 60-metį. A.Ivanausko šeima ir draugai pasirūpino, kad solidus gimtadienis būtų deramai paminėtas. „Staigmenų buvo, ir nemažai. Susirinko visi draugai, kuriuos labai norėjau pamatyti, mano šeima... Jie man sukūrė tokį filmą, jame tiek mielų žmonių mane sveikino... Tiesiog pamačiau, kas yra mano draugai, – pasakojo A.Ivanauskas. – Žmona Rima padovanojo man dainą – ją pati ir padainavo. O choras „Božolė“ daugiabalsiu vokalu atliko kūrinį, per kurį mes su Rima prieš 42 metus susipažinome. Negali tokių dalykų klausytis be jaudulio.“

Gimtadienio proga A.Ivanauskas gavo ir dar vieną ypatingą dovaną – tatuiruotę, kurią išrinko ir padovanojo jo šeima. Atlikėjo ranką papuošė gitara ir lapai, sudarantys skaičių 8.

Knyga lauktuvėms

Kulinariniais šedevrais nuolat stebinantis Alfas Ivanauskas (32 m.) su savo VMG komanda pristatė knygą „99 Gifts to Discover in Lithuania“.

„Rengdama šią knygą mūsų komanda norėjo parodyti kitokį Lietuvos veidą. Išsikėlėme tikslą padrąsinti mūsų šalies kūrėjus būti išskirtinius ir įgyvendinti net ir beprotiškiausias idėjas. Tad ši knyga nėra tik apie maistą ir gėrimus, kuo tradiciškai esame įpratę didžiuotis, bet apie polėkį ir stilingą baltiškumą. Metas visam pasauliui su juo susipažinti“, – sakė Alfas.

Išleistuvių repeticija

Dainininkė bei „Muzikos talentų lygos“ vedėja Eglė Jurgaitytė šiuo metu gyvena išleistuvių laukimu. Vilniaus Simono Daukanto gimnazijos dvyliktokė sėkmingai išlaikė abitūros egzaminus, tačiau apie studijų planus žinoma mergina dar neatvirauja.

„Išleistuvės tarsi pažymi savotišką vaikystės, paauglystės pabaigą ir yra nauja pradžia kažko visiškai naujo, nežinomo ir kitokio. Tad, manau, išleistuvių dieną visiems bent vieną kartą sudreba širdelė supratus, kad gavai brandos atestatą ir metas judėti pirmyn, paliekant tikrai daugeliui bene gražiausius prisiminimus ir akimirkas“, – nuoširdžiai sako E.Jurgaitytė, prieš devynerius metus vaikų „Eurovizijos“ konkurse laimėjusi trečiąją vietą.

Mergina prisipažino, kad išleistuvių suknelės kol kas dar nėra išsirinkusi, tačiau yra įsitikinusi, jog abiturientė turi atrodyti jaunatviškai, o svarbiausia puošmena – šypsena. Ji dalyvavo išleistuvių suknelių fotosesijoje, kuri galbūt padės apsispręsti, kokią suknelę rinktis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.