Modelis Katie Price užrūstino gerbėjus ir sulaukė skambių kaltinimų

Buvęs modelis Katie Price (39 m.) pastaraisiais mėnesiais garsėja ne seksualiais išsišokimais, kuriuos ji labai mėgsta, bet dėl  apkalbų sulaukusio vaikų auklėjimo. Negana to, kad 10-metei dukrai Princessei ji leidžia dažytis ir moko seksualių judesių, šįkart vaikus ji panaudojo reklamos tikslais.

 Modelis Katie Price.<br> VidaPress nuotr.
 Modelis Katie Price.<br> VidaPress nuotr.
 Katie Price vaikai.<br> VidaPress nuotr.
 Katie Price vaikai.<br> VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 3, 2017, 7:37 PM, atnaujinta Jul 3, 2017, 7:54 PM

Gerbėjai pasipiktino, kad sūnus Junioras (12 m.) ir dukra Princess (10 m.) neprivalo motinai uždirbti pinigų ir atidirbinėti už reklamą. Paviešinusi vaizdo įrašą, kuriame vaikai reklamuoja gaivų gėrimą, matyt, ir pati K.Price nesitikėjo tokio ažiotažo.

„Ar suvoki, kad šitaip parduodi savo vaikus? Nematau tame nieko kito, kaip tik tai, kad vaikai uždirba tau pinigus. Tai – labai blogai“, - po paviešintu vaizdo įrašu niršo gerbėjai. 

Vaikų teises suskubusios ginti mamos priekaištavo, kad modelio vaikai neturi normalios vaikystės. Ir, nors jiems leidžiama žymiai daugiau nei eiliniams vaikams, nors jie nuo mažų dienų lankosi įvairiuose pasaulio kraštuose, moterys piktinosi, kad vaikai – išnaudojami, kadangi jie dar nėra atsakingi už savo veiksmus. 

Katie iki šiol neatsakė kritikams. Dar praėjusiais metais sulaukusi panašių kritikos strėlių, Katie teigė, kad jos vaikai savarankiški ir patys priima sprendimus.

„Kiekviena reklama, kurioje pasirodo mano vaikai, nepraeina be jų noro joje dalyvauti. Visuomet paklausiu, ar jie to nori. Jie turi savo banko sąskaitas, į kurias įplaukia pinigai. Jiems jų dar neleidžiu naudoti“, - teigė mama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.