Džiugesio kupini metai: atlikėjus Jurgį ir Akmėją Brūzgas antrą kartą aplankė gandrai

Dainininką ir Jurgį ir Akmėją Brūzgus liepos 6 dieną antrą kartą aplankė gandrai. Dar kartą iš naujo tėvystės džiaugsmais besidžiaugiančiai porai gimė mergaitė.

 Jurgis ir Akmėja Brūzgos.<br>R. Danisevičiaus nuotr.
 Jurgis ir Akmėja Brūzgos.<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 11, 2017, 12:17 PM

Šie metai atlikėjui buvo neramūs – atlikėjas išleido debiutinį albumą, o džiugesį dar labiau kurstė kūdikėlio laukimas.

„Atrodo, tai – iki šiol geriausi mano gyvenimo metai“, – vieno interviu metu šypsojosi Jurgis.

Portalas lrytas.lt primena, jog su žmona, dainininke Akmėja, jis susituokė prieš septynerius metus, o kartu ši pora – jau dvylika metų. Prieš ketverius metus porai gimė dukra Junė.

„Šįmet žmonai kaip tik sukaks trisdešimt, tad bus dviguba šventė. Jaučiuosi šiek tiek kaltas – šį pusmetį buvau paskendęs darbuose, negalėjau šeimai skirti tiek dėmesio, kiek norėjau. Džiaugiuosi, kad žmona žiūri supratingai. Kai gims antrasis vaikas, reikės rasti daugiau laiko ir būti tokiu tėčiu, kokiu norėčiau“, – tąkart interviu kalbėjo Jurgis.

Pora sukasi tuose pačiuose vandenyse, tačiau Jurgis tvirtina, kad jokios konkurencijos nejaučia. Naujame albume pora kartu įrašė vieną kūrinį.

„Ji turi savo darbų, aš – savo. Žinoma, dviem kūrybingiems žmonėms kartu nelengva, gyvenime yra betvarkės. Kai savaitgalį abiems tenka koncertuoti, sukame galvą, kas prižiūrės vaiką. Namų be dūmų nebūna.

Bet manau, kad biure kartu dirbti būtų kur kas sudėtingiau. Mes viską vienas kitam sakome atvirai, nėra jokio vyniojimo į vatą. Jei parodysiu žmonai naują savo dainą, kuri jai nepatiks, ji taip ir pasakys“, – šypsojosi Jurgis.

Akmėja – besidomintiems lietuviška muzika žinoma atlikėja, dainavusi grupėje „Pieno lazeriai“, dažnai scenoje pasirodanti su kitais dainininkais, tarp jų – Linu Adomaičiu ir Erica Jennings.

Dainininko kasdienybė – kiek kitokia nei laisvai samdomų atlikėjų.

Prieš septynerius metus Jurgis savanoriu nuėjo tarnauti kariuomenėje. Dabar jis – Lietuvos kariuomenės seržantas specialistas. J.Brūzga koncertuoja su Krašto apsaugos savanorių pajėgų bigbendu, dainuoja džiazą ir populiariają muziką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.