Trečiasis šeimos dublis: kaip Osbourne’ų šeima įveikė santuokos krizę?

Ar galima atleisti neištikimybę, įveikti rimčiausią santuokos krizę ir po viso to trečią kartą atšvęsti vestuves? „Taip“, – sako garsioji Sharon ir Ozzy Osbourne’ų pora, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

 „Jei neturite bendrų vaikų ir kartu esate neseniai, bėkite nuo neištikimojo. Bet jei turite šeimą, suteikite dar vieną galimybę“, – sako Sh.Osbourne.<br> Scanpix nuotr.
 „Jei neturite bendrų vaikų ir kartu esate neseniai, bėkite nuo neištikimojo. Bet jei turite šeimą, suteikite dar vieną galimybę“, – sako Sh.Osbourne.<br> Scanpix nuotr.
„Iškilmingos vestuvės dažniausiai rengiamos  svečiams, o mes norėjome šventės tik mums dviem.  Ir tuo metu man atrodė, kad tai pirmos mano vestuvės. Jų buvo jau dvejos, bet jų visiškai neprisimenu“, –  sakė Ozzy Osbourne’as, per pirmąsias vestuves su  Sharon gėręs tiek, kad atsiminimai išgaravo.<br> Scanpix nuotr.
„Iškilmingos vestuvės dažniausiai rengiamos svečiams, o mes norėjome šventės tik mums dviem. Ir tuo metu man atrodė, kad tai pirmos mano vestuvės. Jų buvo jau dvejos, bet jų visiškai neprisimenu“, – sakė Ozzy Osbourne’as, per pirmąsias vestuves su Sharon gėręs tiek, kad atsiminimai išgaravo.<br> Scanpix nuotr.
 „Jei neturite bendrų vaikų ir kartu esate neseniai, bėkite nuo neištikimojo. Bet jei turite šeimą, suteikite dar vieną galimybę“, – sako Sh.Osbourne.<br> Scanpix nuotr.
 „Jei neturite bendrų vaikų ir kartu esate neseniai, bėkite nuo neištikimojo. Bet jei turite šeimą, suteikite dar vieną galimybę“, – sako Sh.Osbourne.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 24, 2017, 5:40 PM

Legendinio britų roko atlikėjo, grupės „Black Sabbath“ vokalisto (iki 1978 m.) Ozzy Osbourne’o (69 m.) ir jo sutuoktinės, veiklios muzikos vadybininkės Sharon Osbourne (64 m.) gyvenimas galėtų tapti televizijos serialo scenarijumi. Ir jis būtų lygiavertis populiariausios muilo operos „Santa Barbara“ konkurentas.

Beje, 2002-aisiais sutuoktiniai pabandė viešai atskleisti savo neramaus gyvenimo detales per realybės šou „The Osbournes“. Ši programa buvo labai populiari, bet po trejų metų nustojo gyvuoti.

Ir ko tik nebuvo per tą laiką šeimoje! Žinoma, dauguma problemų ir skandalų buvo susiję su O.Osbourne’o liguistu potraukiu prie alkoholio ir narkotikų.

Per realybės šou legendinis sunkiojo metalo atlikėjas pasirodė esąs silpnos valios vyras ir tėvas, nesugebantis suvaldyti savo trijų vaikų. Televizijos žiūrovai tapo liudininkais ir kitų dramatiškų – net tragiškų – akimirkų, kurios, priešingai, suvienydavo šeimą.

Sh.Osbourne keletą metų kovojo su onkologine liga, kurią, padedama artimųjų, įveikė.

Nebelikus realybės šou „The Osbournes“ garsioji sutuoktinių pora ir toliau stebino savo ne visuomet laimingais ir maloniais nuotykiais.

Žiniasklaida mirgėjo pranešimais apie muzikanto nuklydimus į šalį, kurie baigdavosi neišvengiamais, bet laikinais išsiskyrimais su žmona.

Sharon galima tik pavydėti stiprybės: nesvarbu, ką iškrėstų skandalingasis sutuoktinis, ji atranda jėgų jam atleisti.

Susitaikiusi su viena ar kita savo vyro „išdaiga“ ją Sh.Osbourne atvirai narplioja su žiniasklaida.

Ir Ozzy, nors ir varžydamasis, interviu taip pat atgailauja.

Ko gero, rimčiausia santykių krizė įsiplieskė praėjusių metų gegužę, kai Los Andžele, kur dabar gyvena Osbourne’ai, įžymybių plaukų stilistė Michelle Pugh žurnalui „People“ papasakojo apie intymius santykius su O.Osbourne’u.

M.Pugh netgi tvirtino, kad legendinis britų atlikėjas yra didžiausia jos gyvenimo meilė.

Po viešų plaukų stilistės prisipažinimų legendinis rokeris savo „Facebook“ paskyroje teisinosi: „Atsiprašau, jei ponia Pugh ištraukė mūsų seksualinį ryšį iš konteksto.“

Po šio Ozzy meilės nuotykio Sharon buvo nusiteikusi ryžtingai: išvijo vyrą iš namų ir paprašė skyrybų.

Bet vėliau pareiškusi viltį, kad pavyks su sutuoktiniu susitaikyti, vėl atleido. Tik su sąlyga, jei jis kreipsis į psichoterapeutą, nes jam buvo diagnozuota priklausomybė nuo sekso. Tai pripažino ir muzikantas.

„Nėra to blogo, kuris neišeitų į gera. Kai žiniasklaida tai paviešino, pradėjau intensyvią terapiją. Esu labai susikrimtęs dėl savo elgesio padarinių mano šeimai. Dėkoju Dievui, kad mano neįtikėtina žmona yra šalia manęs ir mane palaiko“, – teigė Ozzy.

O.Osbourne’o santuoka su muzikos vadybininke Sharon, kurios tėvas bendradarbiavo su muzikos grupe „Black Sabbath“, gyvuoja jau 35 metus.

Veikli sutuoktinė labai daug ir sėkmingai prisidėjo prie solinės savo vyro karjeros. Ji padėdavo vyrui rasti talentingų dainų kūrėjų ir gitaristų.

Kad ir kaip ten būtų, ši pora laikoma viena patvariausių pramogų verslo pasaulyje. Gal kaip tik viešas problemų išpažinimas ir jų svarstymas padeda sutuoktiniams laikytis drauge ir net džiaugtis gyvenimu.

O džiaugtis neretai skandalų lydima šeima tikrai kuo turi: vaikai ir anūkai šalia, žalingiems įpročiams Ozzy pasakė „ne“. O jų meilė, nepaisant visokio plauko negandų, neblėsta, teigia abu sutuoktiniai.

Pora atnaujino savo santuokos įžadus, surengė vestuves – jau trečias. Pasak Osbourne’ų, šis įvykis padėjo jiems įveikti krizę po paskutinės (duok Dieve) Ozzy neištikimybės ir viską pradėti iš naujo.

Osbourne’ų santuokos atnaujinimo ceremonija vyko Las Vegaso viešbučio „Wynn“ koplyčioje. Sharon buvo pasipuošusi baltu „Ralph Lauren“ kelnių kostiumu, rankoje laikė nedidelę pakalnučių puokštelę. Keletas jų puošė ir Ozzy švarko atlapą.

Į koplyčią Sharon ir Ozzy Osbourne’ai įžengė skambant Amerikos roko atlikėjo Billy Joelo dainai „Just The Way You Are“.

Kai Ozzy skaitė savo priesaikos žodžius – „Atsimink visada, kad mano širdis priklauso tau. Ji tampa senesnė ir ją reikia saugoti“, – Sharon negalėjo sulaikyti ašarų. Ozzy savo priesaiką užbaigė: „Be tavęs esu niekas.“

Trečiųjų vestuvių data buvo pasirinkta neatsitiktinai: lygiai prieš metus Sharon sužinojo apie savo vyro neištikimybę. Atnaujinę santuokos įžadus Osbourne’ai tikisi, kad dabar jie atvertė naują savo gyvenimo puslapį.

Pasak Ozzy, ceremonija buvo labai jaudinanti: jam buvo sunku perskaityti priesaiką, o Sharon taip verkė, kad net išsiliejo akių tušas.

Šventės detales įžymioji pora laikė paslaptyje.

„Iškilmingos vestuvės dažniausiai rengiamos svečiams, o mes norėjome šventės tik mums dviem. Ir tuo metu man atrodė, kad tai pirmos mano vestuvės. Jų buvo jau dvejos, bet jų visiškai neprisimenu“, – sakė O.Osbourne’as.

Pora susituokė 1982-aisiais ir surengė vakarėlį Havajuose. Bet po šių iškilmių jaunavedžiai net nenakvojo kartu. Dėl liguisto potraukio į alkoholį jis neprisimena savo vestuvių.

Taip pat ir pakartotinės ceremonijos Las Vegase po 20 metų, nes viešbutyje „Beverly Hills“ išgėrė butelį degtinės.

Dabar kalbama, kad O.Osbourne’as negeria nieko stipresnio už nesaldintą arbatą. Nejaugi tai tiesa?

Atlikėjas tvirtina, kad jau penkeri metai nevartoja alkoholio, nerūko, nesisvaigina narkotinėmis medžiagomis.

„Bent šį kartą viską prisiminsi“, – taip žaismingai Sharon sakė po trečiųjų vestuvių savo sutuoktiniui.

Ozzy pripažįsta, kad būtent dėl jo kaltės vos neiširo šeima.

„Į mūsų namus retsykiais ateidavo mergina – plaukų stilistė. Iki šiol nesuprantu, kaip viskas prasidėjo. Bet kai mūsų santykiai nužengė per toli, išsigandau. Pamaniau, kad jei nutrauksiu šį ryšį, ji viską papasakos žurnalistams. Kad ir kokį sprendimą būčiau priėmęs, jis būtų buvęs neteisingas“, – sako žymusis atlikėjas.

Sharon matė, kad Ozzy flirtuoja su šia mergina, bet juo tikėjo. Atlikėjo ir plaukų stilistės romanas iškilo į viešumą, kai apie jį parašė žurnalistai.

„Nesu Džeimsas Bondas ir nemoku įsislaptinti, esu didelis melagis“, – sako O.Osbourne’as.

Žinoma, sutuoktinio neištikimybės atvejų buvo ir anksčiau, ir daug kartų. Bet Sharon labiausiai įskaudino tai, kad ši mergina ateidavo į jų namus, pažinojo jų vaikus.

O.Osbourne’as neslepia: „Mirtinai išsigandau, nes pirmoji žmona mane paliko dėl neištikimybės. Priklausomybė nuo sekso – blogiausia iš visų priklausomybių. Kai vartoji alkoholį ar narkotikus, kenki tik sau, o kai esi priklausomas nuo sekso, tuomet tai liečia aplinkinius.“

Pora nusprendė pagyventi atskirai. Sharon taip elgėsi ir anksčiau sužinojusi apie jo neištikimybę. Bet po meilės nuotykio su plaukų stiliste ji nebeturėjo jėgų kentėti.

Suvokęs, ką padarė, Ozzy nežinojo, kaip viską ištaisyti.

„Negaliu gyventi be Sharon. Ji – mano mūza, niekada nieko nemylėjau taip kaip jos“, – tvirtina Ozzy.

Sūnus Jackas Osbourne’as prigrasino tėvui, kad su juo nebendraus, jei jis iškrės ką nors panašaus, duktė Kelly įniršo, o uždaro būdo vyriausioji Aimee labai jaudinosi.

Atlikėjas džiaugiasi, kad jo santykiai su vaikais pamažėle normalėja, bet nėra įsitikinęs, kad jie jam atleido.

Daugelis santuokų subyra jau dėl pirmosios vyro neištikimybės, o Sharon savo vyrui atleido ne vieną. Kodėl?

„Augau pramogų verslo pasaulyje ir visą laiką mačiau vyrus, kurie apgaudinėja savo žmonas. Prie to įpratau. Kai Ozzy vykdavo į gastroles, stengiausi negalvoti apie kitas moteris. Bet ir aš negalėjau įsivaizduoti, kad vyras patirs psichikos sutrikimų dėl sekso. Kaip nepastebėjau, kad mano vyrui ne viskas gerai? Aš dariau karjerą“, – sako Sh.Osbourne.

Kaip teigia jos sutuoktinis, dabar jis nenori mėgautis nei seksu, nei alkoholiu, nei narkotikais ir net pašto ženklų kolekcionavimu. Legendinis atlikėjas prisipažino, kad jam buvo sunku prisiversti gydytis nuo sekso priklausomybės. Ypač dėl išskirtinės jo darbo srities.

„Darbuojuosi tarsi konditerijos skyriuje, bet laikausi griežčiausios dietos. Į psichoterapeutą kreipiuosi ir gastrolių metu – per „Skype“, – sako garsusis atlikėjas.

O ką ištvermingoji Sharon patartų poroms, kurios susiduria su panašiomis problemomis?

„Viskas priklauso nuo to, kas jus sieja su neištikimu sutuoktiniu. Jei neturite bendrų vaikų ir kartu esate neseniai, bėkite nuo neištikimojo. Bet jei turite šeimą ir jus sieja ilgi bendro gyvenimo metai, tuomet savo santykiams suteikite dar vieną galimybę“, – pataria Sh.Osbourne.

Parengė ONA KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.