Madonna įkvėpė Demi Moore netikėtam žingsniui

Holivude pasklidusi žinia nustebino aktorės Demi Moore (54 m.) gerbėjus ir pažįstamus: moteris ketina pradėti įsivaikinimo procesą.

Tris dukteris užauginusi D.Moore  svajoja apie dar vieną vaiką.<br>„Scanpix“ nuotr.
Tris dukteris užauginusi D.Moore svajoja apie dar vieną vaiką.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 22, 2017, 9:37 AM

Aktorės D.Moore dukterys – 29-erių Rumer, 26-erių Scout ir 23-ejų Tallulah – seniai įsikūrė atskirai. Ko gero, Demi netrukus taps senele. O kol kas moteris gyvena viena ir jai tai gerokai pabodo.

Demi įkvėpė Madonnos pavyzdys: šiais metais dainininkė įsidukrino keturmetes dvynukes Esther ir Stellą. Jeigu Madonna, kuri ketveriais metais vyresnė už D.Moore, gali sau tai leisti, kas trukdo taip pat pasielgti jai?

Tiesa, įvaikį D.Moore greičiausiai teks auginti vienai, nes jos asmeniniame gyvenime šiuo metu sąstingis.

Pirmas aktorės vyras buvo dainininkas Freddy Moore’as. Su antru sutuoktiniu ir trijų dukterų tėvu Bruce’u Willisu ji išsiskyrė dar prieš 19 metų. Per tą laiką Demi spėjo ištekėti už Ashtono Kutcherio, bet 2013-aisiais santuoka iširo dėl jo neištikimybės.

Po trečių skyrybų D.Moore susitikinėjo su beisbolininku Alexu Rodriguezu, prekiautoju meno kūriniais Vito Schnabeliu ir restoranų savininku Harry Mortonu.

Šnekėta, kad aktorė buvo užmezgusi romaną net su Jorko kunigaikščiu princu Andrew. Dar pernai ji smagiai flirtavo su aktoriumi ir prodiuseriu Tobey Maguire’u, bet nuo tada yra vieniša.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.