Antrą vaiką sūpuojantis Markas Zuckerbergas parašė jausmingą laišką

Feisbuko įkūrėjas Markas Zuckerbergas (33 m.) su žmona Priscilla Chan (32 m.) susilaukė antrojo vaiko.

 Feisbuko įkūrėjas Markas Zuckerbergas (33 m.) su žmona Priscilla Chan (32 m.) susilaukė antrojo vaiko.
 Feisbuko įkūrėjas Markas Zuckerbergas (33 m.) su žmona Priscilla Chan (32 m.) susilaukė antrojo vaiko.
 Prieš dvejus metus pora susilaukė pirmagimės Max.
 Prieš dvejus metus pora susilaukė pirmagimės Max.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 28, 2017, 11:31 PM, atnaujinta Aug 28, 2017, 11:45 PM

Apie svarbų gyvenimo įvykį Markas pranešė savo fesibuko paskyroje. Jis paviešino ir pagausėjusios šeimos nuotrauką.

„Priscilla ir aš esame labai laimingi pristatydami savo dukrą August! Mes parašėme laišką apie tai, kokiame pasaulyje norėtume, kad ji augtų. Tikimės, kad ji neužaugs per greitai“, – rašė M.Zuckerbergas. 

Markas tęsė tradiciją ir, kaip ir gimus pirmai dukrai, parašė feisbuke viešą laišką naujagimei. Jis sveikino August išvydus pasaulį.

„Kai gimė tavo sesuo, mes rašėme laišką apie tai, kokiame pasaulyje ji, o dabar ir tu norėtume, kad gyventumėte. Pasaulyje su geresne švietimo sistema, mažesniu sergamumu, stipresnėmis bendruomenėmis ir lygybe. Su atradimais moksle ir technologijose tavo karta gyvens žymiai geriau nei mūsų karta. Ir mes jaučiame atsakomybę prie to prisidėti. Net jei dažnai susikoncentruojama į tai, kad blogai, mes tikime, kad gerosios pusės nusvers. Mes tikime tavo karta ir jos ateitimi.

Tačiau vietoj rašymo apie tai, kas bus kai užaugsi, norime pakalbėti apie vaikystę. Pasaulis – įdomi vieta. Todėl labai svarbu rasti laiko išeiti į lauką ir žaisti.

Kai paaugsi, būsi užimta, todėl tikiuosi rasi laiko pauostyti visas gėles ir rinkti medžių lapus. Tikiuosi perskaitysi mėgstamiausią savo Dr. Seusso knygą. Tikiuosi supsies ant karuselių su Max tol, kol pati turėsi visų spalvų žirgus. Tikiuosi bėgiosi po namus ir kiemą tiek ratų, kiek tik norėsi. Ir tada, tikiuosi, ilsėsies. Tikiuosi gerai miegosi. Ir, tikiuosi, net ir sapnuose jausi, kaip stipriai mes tave mylime.

Vaikystė – stebuklinga. Vaiku gali būti tik kartą, taigi nepraleisk jos pernelyg daug mąstydama apie ateitį. Tam tu turi mus ir mes padarysime viską, kad pasaulis taptų geresne vieta gyventi tau ir tavo kartos vaikams.

August, mylime tave labai. Linkime džiaugsmingo gyvenimo, pilno meilės ir vilties, kokią tu suteikei mums“, – rašė M.Zuckerbergas.

2015-aisiais pora susilaukė dukros Max. Jis taip pat parašė viešą laišką savo dukrai. „Brangioji Max, mes su tavo mama kol kas nerandame žodžių, apibūdinančių, kokią viltį tu mum suteiki. Tavo gyvenimas – pilnas pažadų ir mes tikimės, kad tu būsi laiminga ir sveika, kad galėtum tuo pasinaudoti. Tu suteikei mums naują priežastį gyventi“, – rašė jis.

Vienas turtingiausių ir įtakingiausių verslininkų yra prisipažinęs, kad pirmo vaiko susilaukti bandė dvejus metus, o jo žmona patyrė tris persileidimus.

Markas ir kinų kilmės Priscilla susituokė 2012 metų gegužę po devynerių metų draugystės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.