Donatas Motiejūnas ir jo mylimoji Paulina susilaukė sūnaus

Šiuo metu krepšininkas Donatas Motiejūnas (26m.) ir jo mylimoji šokėja Paulina gyvena itin džiugiomis nuotaikomis. Donatą ir Pauliną aplankė gandrai.

 Donatas su mylimaja Paulina.
 Donatas su mylimaja Paulina.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2017, 8:03 AM

Šią žinią patvirtino Lietuvos rinktinės treneris Dainius Adomaitis. Donatui gimė sūnus.

Tiesa, pagausėjusia šeima D.Motiejūnas pasidžiaugti nespės. Jau aišku, kad krepšininkas ketvirtadienį prisijungs prie rinktinės Izraelyje ir dalyvaus pirmosiose rungtynėse su Gruzija.

Dar trečiadienį rytą Lietuvos krepšinio federacijos atstovai buvo paskelbę, kad nežino, kada sugrįš D.Motiejūnas:  

„Šiai akimirkai situacija dėl Donato Motiejūno atvykimo išlieka neaiški. Bandome su juo susisiekti ir patikslinti skrydžio laiką",  – pranešė federacijos atstovai.

D.Motiejūnas į JAV išskrido savaitgalį, po draugiškų rungtynių su Ispanija, pas širdies draugę Pauliną.

Tačiau dėl uragano „Harvey“ Hjustono oro uostas yra uždarytas iki rugpjūčio 31 d. 

Primename, kad lenkaitė Paulina ir Donatas susipažino žaidžiant Lenkijos „Asseco Prokom“ klube. Čia jis puolėjo pozicijoje rungtyniavo vieną sezoną (2011-2012 m.). Projekte „Norim dar! Su Radistais“ kadaise Donatas, išgirdęs Rolando ir Jono klausimą, ar atskiria lietuvaites nuo lenkaičių, atsakė štai taip: „Per daug neskiriu: ir vienos, ir kitos gražios.

Kai žaidžiau Lenkijoje, sutikau pirmąją draugę Pauliną. Ji – labai graži. Bet argi yra skirtumas, kokios tautybės simpatiją įsižiūri?“.

Su Paulina Donatas gyveno Amerikoje, tačiau po Europos krepšinio čempionato D.Motiejūnas turės persikelti į Kiniją, mat pasirašė kontraktą su Kinijos Šandongo „Golden Stars“ klubu. Sutartyje numatyta, kad Donatas gaus 2,5 milijono JAV dolerių ir dar pusė milijono numatyta priedais. D.Motiejūnui uždirbama suma leis tapti antruoju pagal uždarbį Lietuvos krepšininku. Viršūnėje laikosi Jonas Valančiūnas, turintis sutartį su „Toronto Raptors“ klubu.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.