65-erių pasaulinio ryškumo žvaigždė Isabella Rossellini surado raktą į save

Devintojo dešimtmečio pradžioje Italijos aktorė Isabella Rossellini (65 m.) tapo žinoma visame pasaulyje kaip „Lancome“ veidas. Dabar ji vėl sugrįžo kaip šio kosmetikos prekės ženklo mūza.

„Dabar atėjo mano laikas ir aš galiu daryti ir leisti sau tai, ką noriu. Raktas į laimę – surasti save“, – sakė Isabella.
„Dabar atėjo mano laikas ir aš galiu daryti ir leisti sau tai, ką noriu. Raktas į laimę – surasti save“, – sakė Isabella.
„Dabar atėjo mano laikas ir aš galiu daryti ir leisti sau tai, ką noriu. Raktas į laimę – surasti save“, – sakė Isabella.<br>„ViDA Press“ nuotr.
„Dabar atėjo mano laikas ir aš galiu daryti ir leisti sau tai, ką noriu. Raktas į laimę – surasti save“, – sakė Isabella.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 16, 2017, 10:04 AM

Isabella – pasaulinio ryškumo žvaigždė, turinti daugelį talentų. Aktorė, modelis, kino kūrėja, rašytoja ir fermerė.

Ji gyvena atokiau nuo pašalinių akių savo sodyboje Long Ailando saloje (Niujorke), veisia vištas ir augina daržoves.

Dabar po 22 metų pertraukos I.Rossellini vėl pristato kosmetiką. Ir nieko keista: birželio 18-ąją atšventusi 65-ąjį gimtadienį I.Rossellini – kino legendos Ingrid Bergman duktė – vis dar vadinama viena gražiausių pasaulio moterų.

– Po 22 metų pertraukos sugrįžote kaip kosmetikos ženklo mūza. Kas per tą laiką pasikeitė?

– Anuomet atsisveikinant man pasakė, kad būdama 40-ies esu per sena atstovauti moterims, nes jos svajoja atrodyti jauniau. Anuomet reklama veikiau įkūnijo troškimą.

Laimė, požiūris pasikeitė. Gal ir dėl to, kad vis daugiau silpnosios lyties atstovių tampa vadovėmis. Dabar reklama orientuojasi į šiuolaikinę moterį. Ir nebepakanka vien žavesio, reikia stiprybės, pasitikėjimo savimi ir laimės.

– Ar išduosite savo laimės receptą?

– Būti drąsiai, kai nebesi 20-ies. Jaunas žmogus patiria įtampą – pirmiausia moterys. Jos privalo būti gražios, mandagios, malonios, sukurti šeimą, auklėti vaikus ir dar daug „ir“...

Visas šias normas vyresnio amžiaus moteris jau būna įvykdžiusi. Tai ir aš atlikau: išauklėjau savo vaikus, buvau gera žmona... Dabar atėjo mano laikas ir aš galiu daryti ir leisti sau tai, ko noriu.

Raktas į laimę – surasti save. Būti tokiai, kokia nori būti, ir nedaryti to, ko iš tavęs nori kiti.

Neprivalai atrodyti būtent taip ir ne kitaip, pamėgdžioti įvaizdį. Privalai atrasti savo stilių ar tai, ką nori juo atskleisti. Makiažas neturi tapti nuobodžiu įprastiniu veiksmu. Į jį reikia žvelgti kaip į mažą ritualą, kuris padeda atskleisti save, savąjį nepakartojamą „aš“.

– Kaip atrodo jūsų kasdienis makiažas?

– Kai esu namie, naudoju dieninį, naktinį, paakių kremą ir kaukę. Niekada negalėčiau atsisakyti lūpų dažų. Juos visada nešiojuosi savo rankinėje.

Dėl to labai džiaugiuosi lūpų dažais „Isabella“. Net manau, kad „Lancome“ pavadino juos mano vardu.

Parengė ONA KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?