Dainininkė Fergie pirmą kartą prabilo apie skyrybas su aktoriumi Joshu Duhameliu

Vos prieš kelias dienas garsi pora – dainininkė Fergie (42 m.) ir aktorius Joshas Duhamelis (44 m.) pranešė apie skyrybas. Ir tai – nebuvo it žaibas iš giedro dangaus. Sutuoktiniai skirtingais keliais pasuko dar prieš kelis mėnesius, tačiau nenorėdami skaudinti vaiko, žinią apie sugriuvusią santuoką pranešė gerokai vėliau.

Fergie ir Joshas Duhamelis.<br> ViDA Press nuotr.
Fergie ir Joshas Duhamelis.<br> ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 25, 2017, 10:04 PM

Netruko praeiti laiko, kai pirmoji apie skyrybas žurnalui „People“ prakalbo dainininkė.

„Buvo labai sunku ir toliau laikyti paslaptyje žinią, kad skiriamės. Visi it susitarę klausinėjo apie mūsų idealius santykius, kaip juos išsaugome. Darėsi vis nemaloniau apie tai kalbėti. Mes esame artimi draugai, išsaugojome meilę vienas kitam. Niekada nėra tinkamo laiko pranešti apie santykių griūtį. Kai viskas ėmė klostytis pakankamai keistai, nusprendėme nieko nebeslėpti“, - kalbėjo Fergie.

Pora augina ir keturmetį sūnų, kuris, pasak mamos, žinią priėmė kol kas ramiai. 

„Jis dar nelabai žino, ką reiškia pasakymas, kad tėvai skiriasi, todėl su žinia jis susitvarkė labai gerai. (Juokiasi) Žinią apie skyrybas laikėme sau ir dėl to, kad apsaugotume sūnų. Darželyje jo auklėtojos faktą žinojo, tad kartu suvieniję jėgas pamažu jį paruošėme informacijai, kad tėveliai nebebus kartu“, - neslėpė atlikėja.

Skelbiama, kad atlikėja ir toliau nori koncentruotis ties karjera, kauptis naujo albumo išleidimui ir pristatymui, kai, tuo tarpu Joshas yra kiek sėslesnio būdo. Porai artimi šaltiniai sakė, kad jiedu – iš labai skirtingų pasaulių, tačiau aštuonerius santuokos metus dėjo visas pastangas, kad skirtingi požiūriai apsišlifuotų. 

„Pradžioje tie skirtumai juos labai traukė, jiems buvo įdomu. Tačiau pamažu jie vis ryškėjo ir pora nusprendė sukti skirtingais keliais“, - pasakojo artimi šaltiniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.