Princesė sudaužyta širdimi: ar nėštumas paskatins grįžti į tėvynę?

Švedijos princesė Madeleine (35 m.) laukiasi trečiojo vaiko. Dabar nemažai jos tėvynainių tikisi, kad sosto įpėdinės princesės Victorios (40 m.) jaunesnioji sesuo gimus vaikui daugiau laiko praleis savo gimtinėje.

 Princesė sudaužyta širdimi: ar nėštumas paskatins grįžti į tėvynę?<br> ViDa press nuotr.
 Princesė sudaužyta širdimi: ar nėštumas paskatins grįžti į tėvynę?<br> ViDa press nuotr.
Padykusi princesė  Leonore pradėjo lankyti parengiamąją mokyklėlę.<br> ViDa press nuotr.
Padykusi princesė Leonore pradėjo lankyti parengiamąją mokyklėlę.<br> ViDa press nuotr.
 ViDa press nuotr.
 ViDa press nuotr.
 ViDa press nuotr.
 ViDa press nuotr.
Princesė Madeleine  su vyru Chrisu  O’Neillu gyvena  Londone, tačiau  ateityje planuoja  daugiau laiko  praleisti Švedijoje.<br> ViDa press nuotr.
Princesė Madeleine su vyru Chrisu O’Neillu gyvena Londone, tačiau ateityje planuoja daugiau laiko praleisti Švedijoje.<br> ViDa press nuotr.
Princas  Nicolas jau pratinasi  vaikų  darželyje.<br> ViDa press nuotr.
Princas Nicolas jau pratinasi vaikų darželyje.<br> ViDa press nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Sep 29, 2017, 5:29 PM

Jau daugelį metų princesė Madeleine klajoja po pasaulį. 2010-aisiais po skausmingų skyrybų su sužadėtiniu Jonu Bergstromu (38 m.) ji persikėlė gyventi į Niujorką.

Šiame Amerikos didmiestyje ji susipažino su rizikos fondų vadybininku Chrisu O’Neillu (43 m.), kuris gydė jos sužeistą sielą. Kartu su juo keletą mėnesių pagyveno Stokholme, po to persikėlė į Londoną.

Ir nuo to laiko, kai princesė Madeleine įsikūrė Anglijoje, jos tėvynėje netyla kalbos apie jos sugrįžimą į Švediją. Tai, kaip sako karališkiesiems rūmams artimi žmonės, didžiausias jos noras.

Dabar jis galėtų išsipildyti: princesė Madeleine laukiasi trečiojo vaiko ir planuoja bent jau kartkartėmis gyventi Stokholme.

Šią vasarą princesė Madeleine kartu su sutuoktiniu, vaikais Leonore (3 m.), Nicolu (2 m.) ir karališkąja šeima praleido Elando saloje ir Švedijos sostinėje Stokholme.

Be to, su broliu princu Carlu Philipu (38 m.) ir jo žmona Sofia (32 m.) ilsėjosi Sen Tropeze. Švedijos princesė Madeleine stebėjo ir Europos kliūtinio jojimo varžybas Geteborge.

Ir po kelių dienų socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje paskelbė džiugią naujieną: „Mes labai džiaugiamės, kad mūsų keturių asmenų šeima pagausės iki penkių.“

Atrodo, kad gyvenimas Stokholme Švedijos princesei Madeleine patiko, nes savo dukrelę Leonore buvo užrašiusi į parengiamąją mokyklėlę. Iki rugsėjo mažoji princesė žaidimų forma buvo supažindinama su mokslu.

Didelę laiko dalį Leonore praleisdavo gryname ore, o jos brolis Nicolas kelias valandas – vaikų darželyje.

„Princesė Madeleine nori, kad jos vaikai užmegztų ir turėtų stiprų ryšį su tėvyne. Švedijoje jie turėtų jaustis kaip namie, taip, kaip jų mama“, – sakė princesės Madeleine atstovė spaudai.

Spalio mėnesį šeima nori grįžti į Londoną. Bet, kaip spėjama, neilgam. Kalėdų laikotarpį – gruodžio 23-iąją karalienė Silvia švęs 73-iąjį gimtadienį – princesė Madeleine tradiciškai praleis su tėvais.

Stokholme turėtų gimti ir jos trečioji atžala. Gimimo data – kovo mėnuo, tad Švedijoje princesė Madeleine veikiausiai praleis ne vieną pavasario mėnesį.

Jos sutuoktiniui Ch.O’Neillui, kurio bendrovės būstinė įsikūrusi Londone, tai nėra problema.

„Daug keliauju, pavyzdžiui, į Ciurichą ar Milaną“, – interviu dienraščiui „Expressen“ sakė Švedijos princesės Madeleine sutuoktinis.

Pasak Ch.O’Neillo, namuose jis nebūna ketvirtadalį savaitės. Likusią laiko dalį stengiasi praleisti su šeima. Gerai, kad iš Milano į Stokholmą yra trys tiesioginiai skrydžiai per dieną, o iš Ciuricho – net šeši.

Parengė ONA KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.