Į naktines linksmybes įsisuko ir Tenerifėje naują gyvenimą kuriantis Marius Gelažnikas

Penktadienio vakarą Vilniuje atidarytas naujas baras „Sanatorija“. Naktinio klubo „Matérialiste“ ir barų „Bardakas” bei „Distilerija” savininkai į džino baro atidarymą kvietė žadėdami maudynes natūraliose džino versmėse, viso ego masažą, kūno įtrynimą eteriniais euforijos aliejais, konsultaciją pas vyr. barmeną, taisyklingo susireikšminimo kursus bei imuniteto nuobodybėms didinimą. Atvykstant būtina buvo turėti savo vakaro paklydimų ligos istoriją.

 M.Gelažnikas (kairėje).<br> D.Umbraso nuotr.
 M.Gelažnikas (kairėje).<br> D.Umbraso nuotr.
  M.Gelažnikas (kairėje).<br> D.Umbraso nuotr.
  M.Gelažnikas (kairėje).<br> D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-09-30 10:33

Toks originalus kvietimas patraukė ir verslininko Mariaus Gelažniko dėmesį. Prieš keletą metų iš Lietuvos išvykęs vyras lrytas.lt žiniomis naują gyvenimą kuria Ispanijai priklausančioje Tenerifės saloje. Tačiau kartais aplanko ir Lietuvą.

Tiesa, čia prisiminimai anksčiau vakarėliu liūtu tituluotam bei televizijos projektuose dalyvavusiam vyrui ne patys maloniausi. Po „Lietuvos ryto“ tyrimo 2014-aisiais M.Gelažnikas pateko į teisėsaugos akiratį. Prabangiomis prekėmis Rotušės aikštėje esančioje parduotuvėje prekiavęs Marius žurnalistinį tyrimą atlikusiai „Lietuvos ryto“ darbuotojai pardavė klastotę. Žurnalistė Vilniaus senamiestyje esančioje parduotuvėje už 500 litų įsigijo „Emporio Armani“ diržą. Tokią kainą už prekę ji sumokėjo pritaikius 30 procentų nuolaidą. Žurnalistei iš karto kilo įtarimų, kad prekė – neoriginali. Diržo sagtis buvo šiek tiek apibraižyta, be to, prekė buvo supakuota ne į gamintojo, o į suvenyrinę dėžutę. Įtardama, kad įsigijo nekokybišką prekę, ji kreipėsi į vieną advokatų kontorą ieškodama advokato, kuris domisi prekių ženklų apsauga. Savo įspūdžius žurnalistė aprašė straipsnyje. Po to ją apklausė Vilniaus policijos Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai, kurie nusprendė M.Gelažniko parduotuvėje atlikti patikrinimą. Per jį paimta daug įvairių prekių, kaip vėliau paaiškėjo – klastočių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.