Vokietė prabilo apie tai, kiek kainuoja įrašas „Instagram“ ir kaip nusipirkti sekėjų

Nors visos socialinių tinklų žvaigždės tikina, kad sekėjų niekada nepirko, o daiktus ar drabužius internete reklamuoja, nes joms jie patinka, vis tik viena drąsi vokietė nusprendė paatvirauti.

 V.Frost.
 V.Frost.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 21, 2017, 1:08 PM

Berlyno gyventoja Vreni Frost, papasakojo, kad pasinaudojo „Bots“. Kompiuterinė programa „Bots“ renka „patiktukus“ arba masiškai komentuoja nuotraukas jų užsakovų vardu ir taip kelia aukštyn jų populiarumo skaičius.

Ji jau devyneri metai yra tinklaraštininkė, „Instagram“ turi 65 tūks. sekėjų. Bet savo išvaizda V.Frost visiškai nepanaši į tradicinę „Instagram“ merginą.

Platinos spalvos plaukai, berniokiško stiliaus šukuosena. V.Frost netelpa į XS dydžio drabužius ir neseniai atšventė 35-ąjį gimtadienį.

V.Frost verslas klesti: savo socialinių tinklų paskyrose reklamuoja šokoladą, prezervatyvus ar „Telekom“ paslaugas.

Už „postą“ iš užsakovo reikalauja 500 eurų. Bendras jos paslaugų paketas, kurį sudaro „Instagram“, „Facebook“ ir įrašas tinklaraštyje, kainuoja 1780 eurų.

Socialinių tinklų garsenybių nenorą kalbėti apie pinigus, ji įvertina trumpai: „Nesąmonė“.

Prieš dvejus metus V.Frost surado paslaugos teikėją iš JAV, kuris jai už 700 dolerių „parūpino“ 20 tūkst. naujų sekėjų.  Taip ji pasielgė iš baimės, kad gali nebegauti užsakymų.

„Pamačiau, kaip mane pranoksta jaunos „Instagram“ merginos“, – sako V.Frost.

Be to, pastebėjusi, kiek daug, anot jos, susikaupė šūdo jos profilyje. V.Frost nusprendė baigti bendradarbiavimą ir blokuoti visas fiktyvias anketas ir keistus tipus.

Apie tai berlynietė pranešė savo tinklaraštyje ir paragino tą patį padaryti kitas socialinių tinklų įžymybes.  Atsiliepė keletas kolegų, bet viešai niekas nenorėjo pasisakyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.